Maatwerk kasten

 In Uncategorized

Misschien ben je net verhuisd, of heb je nog wat kale plekken in huis? En wil je deze ruimte opvullen met een mooie kast. Maar zal je net zien dat er geen kasten in de door jouw gewenste maat te vinden zijn. Gelukkig heb je tegenwoordig bedrijven die de kast in de door jouw begeerde maat kunnen leveren.

Inloopkast
Heb je altijd al gedroomd van een zogeheten walk in closet? Maar heb je daar nog nooit de ruimte voor gehad? Dan is een maatwerk kast erg aan te raden. Hierdoor kun je, naar je eigen smaak een kast samenstellen. Je kunt zelf indelen hoeveel lades je wilt en de hoeveelheid hangruimte. En daarnaast kun je ook er voor kiezen om een schoenen gedeelte te laten maken. Het mooie aan een kast op maatwerk is dat deze uniek is. Jij bepaalt hoe de kast eruit ziet. Op deze manier heb je geen last van een kast met een voor jou onprettige indeling. En nu kan het zijn dat je geen ruimte hebt voor een inloopkast, dan kun je alsnog een kast op maat laten maken. Zo kun je veel effectiever omgaan met de ruimte die je tot je beschikking hebt. Bij weinig ruimte zijn schuifdeuren bijvoorbeeld praktisch. Nu zijn er tal van tips hoe je om kan gaan met minder ruimte. Deze tips kun je goed gebruiken als je een maatwerk kast laat maken.

Boekenkast 
Wat is er mooier dan een boekenkast op maat? Een kast vol met boeken kan zoveel doen aan de sfeer in huis. Maar veel standaard kasten hebben een bepaalde maat en stijl. Een stijl en maat die misschien niet binnen jouw interieur passen. Daarom is het aan te raden om voor een maatwerk kast te kiezen. Op deze manier kun je een kast kiezen volledig naar eigen smaak en maat. En omdat het een maatwerk kast is, heb je een uniek item in je woning. In de kast kun je lichtjes laten plaatsen voor extra uitstraling. In de kast kun je eventueel nog wat decoratie plaatsen om het af te stylen. Door de lichtjes op de juiste plaats te laten demonteren krijgt de decoratie meer aandacht.

Maatwerk kast in de garage 
Hoe fijn is het om een opgeruimde garage te hebben. Een effectieve manier om dit bereiken is om een maatwerk kast te plaatsen. In deze kast kun je gereedschap, regenlaarzen en dergelijke zaken kwijt. Op deze manier hoef je niet lang te zoeken naar spullen en is alles netjes opgeborgen.

Maatwerk kast voor iedereen 
Voor iedereen is een maatwerk kast handig. Maar zeker als je een uniek en op maat gemaakt item wilt hebben.

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search