Creëer een perfecte basis voor jouw droomhuis

 In interieur

We zouden allemaal wel in ons droomhuis willen wonen. Vaak blijft het inderdaad bij dromen. Toch zijn er wat manieren om nu al jouw droomhuis te creëren. Een mooi huis heeft allereerst de juiste basis, deze basis zorgt ervoor dat je het volledig kan inrichten naar je eigen smaak. Daarnaast zijn er allerlei mooie opties die jouw eigen stijl laten zien in huis. Om te beginnen wat meer informatie over de juiste basis, en vervolgens wat tips om jouw huis een eigen stijl te geven. Een goed begin… Een goede basis maakt het creëren van een droomhuis zo veel makkelijker. Een prachtige smaak en goed gevoel voor stijl komt helaas niet lekker uit de verf als de muren beschadigd zijn en de vloer wellicht niet helemaal jouw keuze is… Een typisch geval van “een goed begin…”.

De perfecte basis

De perfecte basis, wat is dat? Vloeren, wanden en inbouwmeubelen vormen de basis van een woning. Hierin moet je dus investeren. Allereerst de vloer, deze moet volledig naar wens zijn. Het soort vloer kan het verschil maken. Een gietvloer is een goede keuze voor een perfecte basis. Van Hollandse Bodem biedt vele soorten en tinten. Iedere woonstijl en sfeer komt hier namelijk tot zijn recht en de gietvloer heeft ook nog eens vele voordelen!

Kleuren en tinten

Kies in dit geval voor de vloer, maar ook voor de wanden, een mooi kleuren pallet uit. Stem de vloeren en de wanden in ieder geval op elkaar af. Kies ook voor een hoofdkleur, deze kan dan aangebracht worden in het hele huis. Dit zorgt ervoor dat er eenheid en rust in de woning komt. Ook de badkamer en keuken kunnen hierop afgestemd worden. Kies voor tijdloze items, dit blijft jarenlang mooi. Een simpele, strakke basis is tijdloos. De rest van het interieur kan blijven wisselen, terwijl de basis goed blijft. Een paar tips Wanneer de basis er is, wil je natuurlijk graag een uniek tintje in jouw droomhuis. Zo maak je van een huis een thuis. Er zijn allerlei leuke tips hoe je dit kunt realiseren. Hier volgen er een paar.

  • Kies een accentkleur, en laat deze in het hele huis voorkomen. Dit kun je doen met kussens, kaarsen en decoratie items;
  • Maak een persoonlijke muur, hang hier wat dierbare foto’s op. Zo krijgt het huis een persoonlijk tintje;
  • Schaf een statement meubel aan, dit zorgt direct voor een heel ander effect;
  • Kijk een keertje in de kringloopwinkel. Daar staan vaak allerlei unieke items voor in huis. Een likje verf doet vaak al heel wat;
  • Mix wat stijlen door elkaar. Zo wordt het allemaal wat speelser. Industrieel en landelijk kunnen namelijk prima samen!
  • Schaf mooie raambekleding aan. Dit geeft vaak veel warmte aan een woning.
  • Zorg voor goede verlichting. Sfeer zit hem grotendeels in de juiste verlichting.

Met de perfecte basis en met wat tips kun je, jouw eigen droomhuis realiseren. Het is veel eenvoudiger dan vaak wordt gedacht. Én voordeliger.

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search