Ook een droomhuis wil je wellicht weer verkopen. Maar hoe doe je dat?

 In ONZE VRIENDEN

Al weken loop je met de plannen rond om je huis te verkopen, want je bent toe aan een nieuwe start. Iedere dag speur je het internet af naar jullie ideale woning! In gedachten ben je al bezig met leuke kleurencombinaties en bijpassende hippe accessoires.

En dan komt het moment dat jullie samen jullie nieuwe droomhuis hebben gevonden. Maar ook dan komt de praktische kant om de hoek kijken, want jullie huidige woning moet ook verkocht worden. Het mooie huis die jullie samen helemaal naar jullie eigen stijl hebben gemaakt. Maar nu mag een ander gezin hun geluk in deze woning beproeven en er hun eigen thuis van maken.

Keuzes maken!

En als die praktische kant om de hoek komt kijken, ga je je afvragen hoe je jullie huis gaat verkopen: met een makelaar of gaan jullie zelf de mensen in jullie huis een rondleiding geven. Die rondleiding kunnen jullie zelf het beste doen, want wie kent het huis nu beter dan jullie zelf? Jullie weten zelf wat er precies aan het huis is gedaan, wanneer het gedaan is en hoe het gedaan is. En ook kun je de mooie onderwerpen aan jullie huis aan bod laten komen. Vertel bijvoorbeeld waarom je de serre precies op die plek hebt laten bouwen. Niemand kan beter over jullie eigen huis vertellen dan jullie zelf! En bedenk ook dat je makelaars kosten kunt besparen door zelf de rondleidingen te gaan geven. Dat geld kun je bijvoorbeeld weer in je inrichting van je nieuwe huis steken.

Tips om je huis sneller te verkopen

Wel eens aan gedacht om professional in te schakelen op het gebied van verkoopstyling? Deze mensen zijn op de hoogte van de laatste trends op het gebied van huisinrichting en accessoires. Laat je huis eens schilderen in de meest trendy kleuren. Het geeft je huis echt een boost en je huis zal sneller onder de aandacht vallen. De meeste mensen die op zoek zijn naar een woning willen niet te veel klussen aan een huis en zoeken een woning waar ze zo in kunnen. Door het inschakelen van een professional en zelf de rondleidingen van je huis te doen, heb je de touwtjes in handen om jullie huis sneller te verkopen!

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search