Interne en ExterneSlotenBekijken

 In Uncategorized

InterneSloten

Deze staan ook wel bekend als passage sloten, en het doel is om je te voorzien van privacy. De algemeenste vorm van deze sloten is een slot met een drukknop aan één kant van de deur. De eenheid wordt vaak gebruikt voor badkamer en slaapkamer deuren. Het gave aan interne sloten is dat ze makkelijk van buitenaf te ontgrendelen zijn, omdat je slechts een dunne spijker of stevig draad nodig hebt.

Interne sloten hebben verschillende afwerkingen zoals brons, chroom en koper. Ze komen ook met verschillende klinken, zoals recht, gebogen, ovaal, of versierd. De eenheden die het meest gebruikt zijn, zijn cilinder sloten. Dezezijngemakkelijkteinstalleren. Je hoeft eigenlijk alleen vooraf gaten te boren in de deur om ze te installeren.

ExterneSloten

Deze worden ook wel toegangssloten genoemd en ze zijn vaak zwaarder, bestendiger en bieden meer veiligheid dan interne sloten.

Je kunt gemakkelijk de sloten (ont)grendelen van beide kanten van de deur door een sleutel, knop, of een klink te gebruiken, afhankelijk van welk soort slot je hebt. Mocht je het beveiligingsniveau van je huis verhogen, dan moet je ervoor zorgen dat de deuren nachtsloten hebben. Je kunt nachtsloten als onderdeel van het slot aanschaffen of je kunt ze als een apart slot installeren.

Wanneer je nachtsloten installeert, moet je ervoor zorgen dat het 3 cm verder dan de rand van de deur is. Het moet ook van gehard staal zijn.

Factoren om te Bedenken Wanneer Je een Slot Koopt

Je moet een paar dingen in gedachten houden om het juiste slot te kopen:

Dikte van de deur: voordat je gaat winkelen moet je de dikte van de deur opmeten en zeker zijn dat het slot in de dikte van de deur past.

Dimensies van de deur: dit is de opmeting  van de rand van de deur naar het middelpunt van het gat dat voor de deurknop is geboord. Een vuistreel is dat je moet zorgen dat de dimensies van de deur bij de dimensies van het slot passen.

Wij zijn Slotenmaker-24.nl en wij beiden een reeks slotenmaker diensten aan zoals woonhuis, commerciële en automobiele dienste. Ons succes komt doordat wij jou als eerste prioriteit hebben. Meer over ons weten? Bezoek dan bijvoorbeeld: onze site van Almere, wij zijn de AlmereSlotenmaker.

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search