Deze drie soorten fotolijsten zijn echt onmisbaar

 In interieur

Sommige dingen zijn zo belangrijk of mooi dat ze door iedereen gezien moeten worden. Denk hierbij aan prachtige foto’s, artistieke tekeningen en mooie schilderijen, maar ook een belangrijk certificaat of diploma, een mededelingenpapier of een poster. Het ophangen van dergelijke documenten kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Wanneer het een belangrijk document betreft, is het echter aan te raden om gebruik te maken van een passende lijst, zodat ze extra opvallen én beschermd zijn tegen invloeden van buitenaf. Wij hebben de belangrijkste soorten lijsten voor jou op een rijtje gezet.

Baklijsten

Wil jij een schilderij of een foto op canvas ophangen? Het is uiteraard mogelijk om een canvasdoek aan een spijker aan de muur te hangen. Dit heeft echter als nadeel dat het een rommelige uitstraling heeft en dat het ten koste gaat van de kwaliteit van het frame. Het is daarom aan te raden om een canvasdoek op te hangen in een baklijst. Een baklijst is speciaal ontwikkeld voor canvasdoeken en vormt een soort L-vormige bak waarin het doek opgehangen kan worden. Hierdoor krijgt het canvasdoek een nette uitstraling en sluit het naadloos aan op de rest van jouw interieur. Baklijsten zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en stijlen, zodat er voor elk interieur een passende lijst is. Wil jij jouw canvasdoek ophangen in een baklijst? Door jouw baklijst online te bestellen bij een specialist, weet je zeker dat jouw baklijst van hoge kwaliteit is en jaren lang meegaat.

Wissellijsten

Ben jij op zoek naar een lijst die bestand is tegen het regelmatig wisselen van de inhoud? Dan is een wissellijst iets voor jou. Een wissellijst heeft in plaats van een statische lijst een lijst met een handig kliksysteem erin. Hierdoor hoef je voor het verwisselen van de inhoud slechts de lijst open te klikken. Wissellijsten zijn speciaal ontwikkeld om de inhoud netjes en snel te kunnen verwisselen zonder dat dit ten koste gaat van de levensduur van de lijst. Ze zijn zeer geschikt voor gebruik in scholen, zorginstellingen en andere openbare gebouwen, maar ze kunnen ook particulier gebruikt worden.

De klassieke fotolijst

Uiteraard hoort de klassieke fotolijst ook in dit rijtje thuis. Dankzij de klassieke fotolijst kun je jouw meest dierbare foto’s een prachtige plek geven. Fotolijsten zijn bovendien verkrijgbaar in allerlei soorten, maten, materialen, kleuren en stijlen, waardoor er voor elke foto een passende lijst is. Door jouw foto’s in te lijsten en ze een bijzondere plaats in jouw interieur te geven krijgen ze de aandacht die ze verdienen en worden jouw meest dierbare momenten nooit vergeten.

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search