Zo geef je jouw tuin een unieke uitstraling

 In Blogs

De tuin is een belangrijke plek. Het dient als het verlengde van een woning en wordt intensief gebruikt als leefruimte zodra het weer het enigszins toelaat. Omdat de tuin een belangrijke rol speelt in ons dagelijkse leven, moet de tuin een plek zijn die helemaal bij jou past, zodat je er graag tijd doorbrengt. Op het gebied van tuinen zijn veel trends. Je kan ervoor kiezen om één van deze trends te volgen, of twee trends met elkaar te combineren. Het is echter nog veel leuker als jouw tuin een weerspiegeling is van wie jij bent. Wees daarom niet bang om een tuin te creëren die nét even wat anders is dan de meeste tuinen, maar wel helemaal bij jou past. Wij helpen je graag een handje en hebben een aantal unieke tuinelementen voor je op een rijtje gezet.

 

Een robuust randje met schanskorven

Houd jij van stoer, industrieel en robuust? Of geef je meer de voorkeur aan een warme en zonnige uitstraling en mediterrane elementen? Wat voor soort tuin jij ook hebt, schanskorven zijn een verrijking voor elke tuin. Ze geven de tuin een unieke uitstraling en passen in elke stijl. Het is mogelijk om schanskorven op hele subtiele wijze toe te voegen aan jouw tuin, bijvoorbeeld in de vorm van een brievenbus of een bloembak, maar het is ook mogelijk om een hele erfafscheiding uit schanskorven te vervaardigen. Een schanskorven schutting kan volledig bestaan uit schanskorven, maar schanskorven kunnen ook gecombineerd worden met houtwerk en/of een gemetseld muurtje. Schanskorven zorgen ervoor dat je voldoende privacy in jouw tuin hebt en zijn verkrijgbaar in allerlei formaten, met allerlei verschillende kleuren breukstenen. Het is zelfs mogelijk om de schanskorven te vullen met glasbrokken. Zo is er voor elke tuin een passende vorm van schanskorven.

 

Bijzonder tuinmeubilair

Tuinmeubilair is verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Het is mogelijk om te kiezen voor een klassiek tuinset of een loungeset, maar het is ook mogelijk om op zoek te gaan naar wat unieker tuinmeubilair. Op het gebied van tuinmeubilair is het aanbod zeer breed. Zo kan je kiezen voor verlicht tuinmeubilair, kan je jouw tuinmeubilair zelf maken – uit pallets bijvoorbeeld – en kan je kiezen voor designer tuinmeubilair. Wat de beste keuze is voor jou is geheel afhankelijk van jouw persoonlijke stijl en budget. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

De kracht van goede tuinverlichting

Wil jij zoveel mogelijk van jouw tuin kunnen genieten? Dan is het aan te raden om te investeren in goede tuinverlichting. Tuinverlichting is verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Zo is het mogelijk om te kiezen voor tuinverlichting die in de bestrating wordt verwerkt, maar kan je ook kiezen voor een klassieke, functionele lantaarn. Door te kiezen voor de juiste tuinverlichting van hoge kwaliteit, kan jij ook ’s avonds genieten van jouw prachtige tuin.

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search