Horecazaak openen? Zo creëer je een mooi terras

 In Blogs

Een horecazaak openen is een droom van veel mensen. Of het nou gaat om een café, een snackbar, een lunchroom of een restaurant, het openen van een horecaonderneming is een flinke klus. Allereerst is het belangrijk dat achter de schermen alles in orde is. Een goede horecakeuken en een ruime bar zijn een must om jouw gasten zo goed mogelijk te kunnen bedienen. Het is echter ook belangrijk dat de gasten goed kunnen zitten. Het terras wordt helaas vaak vergeten, terwijl dit wel de aanblik van jouw horecaonderneming bepaalt. Hoog tijd om je te verdiepen in de styling van jouw terras.

De juiste horeca terrasstoelen

Welk soort terrasmeubilair het meest geschikt is voor jouw horecaonderneming, is afhankelijk van wat voor soort horecazaak jij gaat openen. Kies je voor een snackbar, dan hoeft het terrasmeubilair aan minder eisen te voldoen dan wanneer je een restaurant gaat openen waar mensen uitgebreid kunnen dineren. Is jouw horecaonderneming gericht op “de snelle hap”? Dan zijn eenvoudige horeca terrasstoelen, zoals stoelen gemaakt van polypropyleen, voldoende. De stoelen hoeven niet uitermate comfortabel te zijn, omdat de meeste gasten niet langer dan een uur op jouw terras doorbrengen. Ga jij een restaurant openen waar mensen uitgebreid kunnen dineren? Dan is het belangrijk dat de horeca terrasstoelen comfortabel zitten, zodat mensen geheel ontspannen kunnen genieten van een heerlijk diner.

Waarom een goede terrastafel belangrijk is

Voor terrasstoelen geldt dat ze moeten passen bij de filosofie van jouw bedrijf. Voor tafels geldt uiteraard dat ze bij het interieur binnen en bij de terrasstoelen moeten passen, maar wat vooral belangrijk is, is dat de tafels stevig zijn en niet wiebelen. Een wiebelende tafel is één van de grootste ergernissen van gasten. Door te kiezen voor stevige tafels van hoge kwaliteit kunnen al jouw gasten in alle rust genieten van een heerlijke maaltijd of een welverdiende kop koffie.

De finishing touch: terrasdecoratie

Wil jij de uitstraling van jouw restaurant versterken? Dan is het belangrijk dat het terras stijlvol wordt aangekleed. Door dekentjes op de terrasstoelen te leggen zorg je ervoor dat mensen ook op koudere, zonnige dagen buiten kunnen zitten en geef je jouw terras een warme, gezellige uitstraling. Met een paar mooie planten of palmbomen zorg je ervoor dat jouw terras een aangeklede uitstraling heeft en dankzij terrasverwarmers is het zelfs in de winter goed vertoeven op het terras. Als de decoratiematerialen op jouw terras bij de rest van jouw horecaonderneming passen, wordt de uitstraling van jouw horecazaak naar een hoger niveau getild en zullen jouw gastenaantallen stijgen.

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search