Gevelrenovatie voor een stralende woning

 In Blogs

Heeft u het idee dat uw woning de laatste jaren zijn originele kleuren is verloren? Of heeft u, sinds lange tijd of recent, scheuren in uw muren opgemerkt? Dan kan het een goed idee zijn om eens na te gaan denken over gevelrenovatie. Door weer en wind kan het namelijk zo zijn dat de bakstenen van uw gevel aangetast worden. Hierdoor ziet uw ooit bruine muur er nu nogal grijs en grauw uit. Gevelrenovatie kan er in dat geval voor zorgen dat uw woning er weer als gloednieuwe nieuwbouw uitziet. Dit wilt u toch ook?

Scheuren in de muur?

Voordat u besluit om uw gevel te laten renoveren doet u er goed aan om allereerst uw huis te controleren op eventuele scheuren in de muur. Een scheur in uw muur is om te beginnen erg ontsierend voor uw woning. Daarbij komt ook nog eens dat als u van plan bent om uw woning te verhuren of verkopen, het ook nog eens voor een flinke waardevermindering kan zorgen.

Verder kunnen scheuren in uw muur er ook op wijzen dat er een probleem is met de stabiliteit en/of constructie van uw muur. Laat u de huidige scheuren in uw muur niet repareren dan loopt u een vergroot risico op verdere scheuren. Dit kan hoog in de kosten oplopen.

Woning weer als nieuw

Gevelrenovatie is niet alleen om verdere schade te beperken. Een goed onderhouden en gereinigde gevel laat uw woning er ook nog eens als een nieuwbouw woning uitzien. Het verschil is enorm en kan bij de verkoop/verhuur ook nog eens voor waardevermeerdering zorgen.

Duurzame oplossingen

Zijn de stenen van uw woning dus sterk verkleurd, ziet u scheuren in de gevel of bent u gewoon benieuwd naar de staat van uw gevel? Schakel dan vooral een professional in. Uw gevel wordt uitgebreid onderzocht om, bij schade, tot de specifieke oorzaak te komen. Vervolgens zal het op een duurzame manier opgelost worden om toekomstige schade te voorkomen.

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search