ONZE AANBOUWEN

 In ONZE VRIENDEN

Waarom renoveren (onterecht) uitgesteld wordt

De kansen dat je het perfecte huis vindt of bouwt zijn relatief laag. Er zijn altijd kleine ingrepen te voltrekken om te voldoen aan de gewilde picture perfect. Het ideaalbeeld is een aangename gedachte en vaak worden die cosmetische ingrepen en verbouwingen uitgesteld. Waarom is het zo moeilijk om het droomhuis te creëren? Wij geven de redenen mee waarom renoveren onterecht wordt uitgesteld.

Onpraktische ruimtes verbouwen

Ruimtes in huis waar gewerkt wordt zijn een bron van ergernis wanneer deze niet praktisch werden ingericht. Veel woningeigenaren dromen van een ideale kookhub, een plek waar al het keukengereedschap, ingrediënten en keukenapparatuur binnen handbereik ligt. Het is nochtans erg gemakkelijk om de keuken tot een droomkeuken om te toveren. Met een keukenrenovatie, aangepakt door professionelen is dat zelfs mogelijk binnen één dag! Zo bent u die werkruimte slechts één dag kwijt en hoeft u niet lang in het stof te zitten. Want dat is vaak de grootste reden waarom renoveren uitgesteld wordt.

Kostenplaatje

Er heerst als tweede reden vaak een onrealistisch kostenplaatje vast aan een renovatie. De gedachte alleen al aan een verbouwing brengt bij de meeste eigenaren al hoofdpijn mee. Die twijfel of onwetendheid is echter makkelijk weg te halen door offertes op te vragen bij verschillende vakmensen. Zo gaat het balletje automatisch aan het rollen en kan uw droomhuis zich langzaamaan materialiseren.

Blootstelling aan de elementen

Bij een grote verbouwing waarbij muren worden gesloopt en zeker buitenmuren is er een vrees voor de natuurelementen. Sleutelen aan een voorgevel of een raam of deur bijzetten wordt toch gezien als een openstelling van het huis. Bij een woninguitbreiding, aanbouw of woonserre haal je buiten naar binnen. Droom niet langer van het genot van een serre. Stop met het verzamelen van al die leuke ideetjes en zet concrete stappen naar het realiseren van die woonwens. Er bestaan professionele en betrouwbare firma’s in Nederland die u met vakkundig advies bijstaan. Ook met uw vragen over bouwkundige vragen weten zij de antwoorden te formuleren. Ga ervoor!

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search