Zo wordt jouw woning het snelst verkocht

 In Blogs

Wil jij jouw huis verkopen? Het verkopen van een woning is een flinke onderneming. Zo moet er een makelaar worden gekozen, moeten er foto’s van de woning worden gemaakt en moet de woning gepromoot worden. Niet alleen de makelaar heeft invloed op hoe snel jouw woning verkocht wordt. Ook jij kan daar invloed op uitoefenen. Wil jij jouw woning zo snel mogelijk verkopen? Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet die je daar bij kunnen helpen.

Het belang van een opgeruimde, schone woning

Wil jij jouw woning snel verkopen? Dan is het van groot belang dat de woning schoon en opgeruimd is. Een schoon en opgeruimd huis is niet alleen belangrijk als er kijkers langskomen voor een bezichtiging, het is ook belangrijk dat jouw woning schoon en opgeruimd is als er verkoopfoto’s van jouw woning worden gemaakt. Zorg dat jouw woning vrij is van stof en viezigheid en lucht de woning goed, zodat geurtjes van eten en huisdieren zo veel mogelijk verdwenen zijn. Door er voor te zorgen dat jouw woning schoon en opgeruimd is wordt de aandacht van de kijkers niet afgeleid. Zo krijgen de kijkers een goed en positief beeld van de woning en kunnen ze zich het beste voorstellen hoe het zou zijn als zij daar zouden wonen.

Hoe kleine klusjes een groot verschil kunnen maken

Elke woning heeft een aantal mankementen waar je zo aan gewend bent dat je ze niet eens meer ziet. Daarom is het belangrijk om, voordat er kijkers langskomen, jouw eigen woning met een kritische blik te bekijken. Losse, rammelende deurklinken, een losliggende plint, zichtbare kabels, een scheef hangend front van een keukenkastje, een kring in het plafond, jouw woning zit vol met mankementen die jou niet eens meer opvallen maar er wel voor kunnen zorgen dat de woning haveloos overkomt op kijkers. Door jouw woning met een kritische blik te bekijken en alle mankementen op te lossen laat jouw woning een goede indruk achter op alle kijkers. Slechts één middagje klussen kan wonderen verrichten voor de uitstraling van jouw woning.

De juiste promotie

Niet alleen de staat van jouw woning bepaalt hoe snel hij verkocht wordt, de promotie van de woning speelt ook een grote rol. Het is mogelijk om foto’s van jouw woning op Facebook en/of Instagram te plaatsen, maar het echte promoten van jouw woning kan je het beste overlaten aan een ervaren makelaarsbedrijf in Emmen of elders in Nederland. Een makelaar heeft toegang tot verschillende verkoopkanalen, zoals funda, en kan er voor zorgen dat jouw woning een groter publiek bereikt, waardoor de kans op het bereiken van de koper aanzienlijk groter wordt.

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search