Fleur je huis op met deze simpele tips

 In Uncategorized

Wil jij je huis graag een opknapbeurt geven maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan hebben wij een aantal tips voor je om goed van start te gaan. De tips zijn ook nog eens budget dus dat is mooi meegenomen!

Welke kleuren wil je terug laten komen? Begin bij het uitkiezen van kleuren die je terug wil laten komen in huis. Dit maakt de zoektocht naar de perfect kamer en opvulling een stuk gemakkelijker. Maak een moodboard met alle kamers en schrijf hier bij wat je precies voor ogen hebt. Ga daarna opzoek naar inspiratie plaatjes uit bijvoorbeeld interieur tijdschriften en vorm een beeld bij wat je in gedachten hebt.

Wat past bij mij?

De woonkamer en eetkamer zijn de twee kamers waar je het meeste te vinden bent. Zorg er daarom voor dat je deze naar jouw smaak opvult met woonaccessoires. Ben je meer een rustig type qua inrichten? Zorg er dan voor dat je voornamelijk natuurtinten gebruikt en niet overboord gaat met felle kleuren. Dit zal jouw kamer dan niet ten goede komen.

Ben je wel een type waar het allemaal niet kleurig genoeg kan? Dan kun je gaan voor felle kleuren welke goed op elkaar afgestemd zijn. Kies bijvoorbeeld voor een gekleurd tafelzeil met daarop een thermoskan in een kleur die erbij past. Je kan eindeloos variëren met accessoires. Welke vaak ook niet te duur hoeven te zijn. Waardoor je met een laag budget je huis alsnog een complete opknapbeurt kunt geven.

Kasten opknappen met plakfolie

Natuurlijk is het ook superleuk om de stoute schoenen aan te trekken en je kasten een nieuwe look te geven door deze te beplakken met plakfolie. De folie is gemakkelijk te gebruiken op ondergronden die glad, vlak en vetvrij zijn. Het kan je interieur zeer ten goede komen. Zorg er ook hierbij weer voor dat alles mooi met elkaar afgestemd is.

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search