Gas, licht en stroom straks nog duurder

De energierekening zal volgend jaar ongeveer bijna 190 euro stijgen. Naast een aantal belastingverhogingen en stijgende net-kosten worden gas en licht ook duurder. Daarom wordt het economisch gebruiken van energie steeds belangrijker om de energierekening te kunnen blijven betalen.

Wat voor een gebruiker ben jij?

Bij het kopen van een nieuw huis komt best veel kijken. Een punt dat vaak later in de verhuizing  naar voren komt; internet, tv en bellen. Ben je een lichte, medium of zware kijker? Wat dit allemaal betekent lees je in het artikel.

 

De leesmap zelf ontvangen

Een leesmap is een leenabonnement op een aantal populaire weekbladen tegelijk. In vergelijking tot andere tijdschriftenabonnementen moet de abonnee de tijdschriften na een week alweer teruggeven.De abonnementsprijs is bepaald via de ouderdom van de tijdschriften. Sommige aanbieders bieden mappen van 14 weken oud aan en sommige gloednieuwe. Ook is er vaak een klassiek abonnement mogelijk waarbij de koper een eenmaal gebruikte map mag houden, dit heet een houdmap.

CV Ketel zelf vervangen

Het vervangen van een CV ketel verloopt altijd volgens een bepaald stappenplan. Een loodgieter houdt deze stappen aan om tijdens en na de installatie de veiligheid te kunnen garanderen. Een verwarmingsketel gebruikt een grote hoeveelheid gas en in het apparaat vindt ook verbruik plaats. Hier moet  voorzichtig mee omgegaan worden en daardoor mag geen enkele stap worden overgeslagen bij het vervangen van een CV ketel.

Wat is een wtw installatie?

 

Een WTW installatie is een ventilatiesysteem, helemaal weggewerkt in het huis natuurlijk, dat ervoor zorgt dat koude, schone buitenlucht opgewarmd wordt voordat de lucht de woning binnenkomt. Hiermee wordt de warme lucht uit het huis gebruikt, hiervoor wordt een warmtepomp gebruikt. Daarnaast bestaat de installatie ook nog uit een ventilator en zitten er in de woning inblaas punten en afzuigpunten.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search