ZELF JE TUIN VERBOUWEN OF HET LATEN DOEN?

De mensen die over een tuin beschikken weten dat het soms erg veel werk kan zijn. Planten gaan dood, tegels vergroenen en de tuin zakt. Het is sterk aan te raden om je tuin eens in de zoveel jaar grondig te renoveren. Denk bijvoorbeeld aan het aanplanten van nieuwe struiken en bomen in de tuin, het snoeien van bestaande bomen en struiken, enzovoorts.

Tuinhuisjes in 2018

Twijfel jij ook al over een tuinhuisje? Je zult versteld staan hoe de tuinhuisjes er tegenwoordig uit kunnen zien. Zitruimte naast een slaapgedeelte, luxe buitenkeuken. Dit is allemaal mogelijk in uw eigen tuin. Sommige noemen ze 'mini-villa's'.

 

Veranda of vlonder voor iedereen

'Een nieuwe aanwinst'. Dat is wat de meeste mensen zeggen na het kopen van een veranda. Een knus gevoel met veel nuttige functies. Een mooi terras van vlonderplanken in je tuin is een echte blikvanger. Een houten vlonder zorgt voor een heerlijke plek om te ontspannen in je tuin.

Gazononderhoud

Het gazononderhoud is de meest tijdrovende klus van alle werkzaamheden in uw tuin. Wie met trots zijn gazon aan buren, vrienden en familie wil laten zien zal wekelijks zijn gazon moeten onderhouden. Voordat u begint met het uitvoeren van gazononderhoud is het belangrijk om wat basiskennis van het gazon op te doen. Met de basiskennis van het gras en de uitleg over het gazononderhoud wordt uw gras toch echt groener dan dat van uw buren!

Vijver schoonmaken doe je zo

Je vijver schoonmaken is iets wat je niet kunt laten liggen. Algen komen sneller terug wanneer er meer van zijn. De gezondheid van de vissen gaat achteruit en het water wordt troebel. Schoonmaken dus!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search