Twijfelen over een dakkapel?

 

De zolder: een grote, maar beperkte ruimte. Veel huiseigenaren gebruiken de zolder als opslagruimte. U kunt echter op een eenvoudige manier extra ruimte creëren, wat een meerwaarde biedt voor uw zolder, maar ook voor uw huis. Kies een dakkapel! Nog steeds niet overtuigd? Misschien kunnen de voordelen van een dakkapel u overhalen.

 

Heeft u een schuin dak? Op bepaalde plekken moeite met staan? Met een dakkapel krijg je een extra loopruimte van 3 bij 2 meter. Op deze manier is de zolder veel meer dan slechts een opslag! 

Waarschijnlijk is uw zolder een donker hol. Nu kunt ervoor kiezen om dit op te lossen door voldoende kunstlicht te gebruiken. Lampen nemen ook ruimte in, waardoor gebrek aan ruimte weinig plek voor is. Daarnaast is daglicht niet alleen prettig, maar ook gezond en van belang voor de aanmaak van vitaminen. Een lichte ruimte voelt ook nog groter aan.

Een dakkapel zorgt voor extra vierkante meters woonruimte en is dus waardeverhogend. Dit betekent automatisch dat uw huis in waarde stijgt. De waarde van uw woning wordt namelijk deels gebaseerd op de grootte van het huis en het aantal ‘bruikbare’ vertrekken. Kiest u voor een kunststof dakkapel, dan heeft u weinig tot geen extra onderhoud aan uw woning. Wanneer u kiest voor een houten variant, heeft u enigszins meer onderhoud. Echter kunt u dit onderhoud eenvoudig zelf verrichten.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search