Droomhuis https://droomhuis.eu Allerlei informatie over uw droomhuis Tue, 11 Dec 2018 14:42:12 +0000 nl hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.9.9 https://droomhuis.eu/wp-content/uploads/2018/04/cropped-logo-e1524752234497-1-32x32.png Droomhuis https://droomhuis.eu 32 32 Thuja Occidentalis https://droomhuis.eu/2018/11/21/thuja-occidentalis/ https://droomhuis.eu/2018/11/21/thuja-occidentalis/#respond Wed, 21 Nov 2018 10:08:49 +0000 https://droomhuis.eu/?p=1072 De Thuja Occidentalis die ook wel westerse levensboom wordt genoemd is een groenblijvende conifeer uit de cipresfamile. De conifeer komt oorspronkelijk voor in het oosten van Canada en in het noorden van de Verenigde Staten.  De Westerse Levensboom Brabant is een boom die vrij klein blijft. In tegenstelling tot de Reuzenlevensboom. De meeste bomen worden eigenlijk niet groter dan 15 meter en de stam heet een omtrek van 90 cm. Het is een wat gedrongen boom, met een geribbelde schors die roodbruin van kleur is. De bladeren van de boom zijn 3 mm tot 5 mm lang en geschubd. de zaadkegels zijn dan weer slank, geelgroen van kleur en op een later tijdstip worden die dan weer bruin. De zaadkegels zijn 9 tot 14 mm lang en de breedte is 4 tot 5 mm lang. Verder bestaan de zaadkegels uit 6 tot 8 overlappende schubben die zo’n 8 zaden bevatten.  De levensboom kan heel erg oud worden als de boom maar niet op een plek staat waar hij kan aangetast worden door hertachtigen of bosbranden.

Voordelen van de Thuja Occidentalis

De Westerse Levensboom is al sinds heel lang een heel populaire haag conifeer. Dit is vooral ook omdat deze conifeer weinig eisen stelt aan de standplaats en verzorging. Het is dus eigenlijk een heel makkelijke haagplant en ook nog heel goedkoop. Bovendien is het ook nog een groenblijvende plant dus je hebt altijd beschutting en privacy.

Ziektes bij de Thuja

De meest voorkomende ziekte bij de Thuja is een schimmelinfectie. De coniferen krijgen dan vale plekken, en later worden ze bruin of zwart. Het verschil tussen de gezonde stukken van de haag en de aangetaste delen is dan ook erg goed zichtbaar.  Een andere veelvoorkomende aantasting is cipressenkanker. Deze wordt ook vaak veroorzaakt door een schimmel. Hierbij worden de coniferen vaak van boven naar beneden geel, en daarna bruin en erg bros. Op de stam van de conifeer zijn dan ruwe vergroeiingen te zien, dat zijn de kankerplekken. En soms zijn er ook zwarte vruchtenlichamen te zien met daarin schimmel sporen. Ook is het mogelijk dat er uit de stam hars komt vloeien. Uiteindelijk wordt de hele boom bruin en sterft dan helemaal af.  Deze schimmel wordt vooral verspreid door regendruppels. Planten en bomen die langdurig te vochtig zijn, oudere planten, en planten die staan in een voedsel arme grond staan zijn erg kwetsbaar.

 

Bron: Woonprettig.nl

]]>
https://droomhuis.eu/2018/11/21/thuja-occidentalis/feed/ 0
Drie interieurtips voor een prachtig droomhuis https://droomhuis.eu/2018/11/19/drie-interieurtips-voor-een-prachtig-droomhuis/ https://droomhuis.eu/2018/11/19/drie-interieurtips-voor-een-prachtig-droomhuis/#respond Mon, 19 Nov 2018 06:51:59 +0000 https://droomhuis.eu/?p=1068 Wil jij graag een droomhuis creëren of helemaal zelf bouwen? Dan komt vanzelf het moment dat je na dient te denken over het interieur en de inrichting van je huis. Om je hierbij te helpen hebben we drie tips geselecteerd die je interieur sfeervol, gezellig en comfortabel maken.

 

Tip 1. Fotolijstjes aan de muur

Je heb ze heus wel, fotoboeken van een vakantie of uitje. Dit zijn meestal prachtige herinneringen die jaren lang onder het stof bewaard blijven en er niets mee gedaan wordt. Dat is toch eeuwig zonde? Met een prachtige fotolijst aan de muur kan je jouw herinneringen bewaren op plekken waar je dagelijks naar kijkt. De kleine fotolijstjes zijn leuk voor op het toilet of in de slaapkamer, de grote collage fotolijsten zijn dan weer geschikt voor je huiskamer. Je gewenste kleine of grote fotolijsten kan je online bestellen bij Lijstentoko.nl.

 

Tip 2. Eiken houten vloer in je huiskamer

Wil je direct sfeer in je huiskamer? Dan is een houten vloer echt geschikt voor jouw interieur. Met een prachtige houten vloer kan je genieten van een warme uitstraling en je volledige woonstijl hierop aanpassen. Tegenwoordig zijn er zo ontzettend veel soorten vloeren, visgraatvloeren, koloniale vloeren, onbehandelde vloeren of Pelgrim vloeren. Noem maar op. De meeste soorten eiken houten vloeren vind je bij D.O.V. vloeren, een echte speciaalzaak voor jouw gewenste vloer. Kijk gewoon eens rond welke vloer bij jou past, er zit zeker wel een model tussen dat direct aansluit bij jouw idee voor een geweldig interieur!

 

Tip 3. Je tuin of terras versieren met een tuinkleed

Om je droomhuis helemaal af te maken is het natuurlijk ook belangrijk dat je aandacht besteed aan je tuin of terras. Met een aantal leuke tuinmeubels, een bloembak hier en daar of een poef kan je de tuin of het terras simpel omtoveren tot een waar paradijs. Maar net als bij tip 2 begint de schoonheid hier op de grond. Met een schitterend buitentapijt van Wonder Rugs is de toon van je tuin of terras zo gezet. Een prachtig Perzisch tapijt of een Marokkaans buitenkleed geeft je tuin al direct een schitterend aanzicht. Daarnaast zijn deze buitenkleden ook nog eens makkelijk te onderhouden en bestand tegen de Nederlandse weersomstandigheden.

]]>
https://droomhuis.eu/2018/11/19/drie-interieurtips-voor-een-prachtig-droomhuis/feed/ 0
Interne en ExterneSlotenBekijken https://droomhuis.eu/2018/11/08/interne-en-externeslotenbekijken/ https://droomhuis.eu/2018/11/08/interne-en-externeslotenbekijken/#respond Thu, 08 Nov 2018 07:10:55 +0000 https://droomhuis.eu/?p=1052 InterneSloten

Deze staan ook wel bekend als passage sloten, en het doel is om je te voorzien van privacy. De algemeenste vorm van deze sloten is een slot met een drukknop aan één kant van de deur. De eenheid wordt vaak gebruikt voor badkamer en slaapkamer deuren. Het gave aan interne sloten is dat ze makkelijk van buitenaf te ontgrendelen zijn, omdat je slechts een dunne spijker of stevig draad nodig hebt.

Interne sloten hebben verschillende afwerkingen zoals brons, chroom en koper. Ze komen ook met verschillende klinken, zoals recht, gebogen, ovaal, of versierd. De eenheden die het meest gebruikt zijn, zijn cilinder sloten. Dezezijngemakkelijkteinstalleren. Je hoeft eigenlijk alleen vooraf gaten te boren in de deur om ze te installeren.

ExterneSloten

Deze worden ook wel toegangssloten genoemd en ze zijn vaak zwaarder, bestendiger en bieden meer veiligheid dan interne sloten.

Je kunt gemakkelijk de sloten (ont)grendelen van beide kanten van de deur door een sleutel, knop, of een klink te gebruiken, afhankelijk van welk soort slot je hebt. Mocht je het beveiligingsniveau van je huis verhogen, dan moet je ervoor zorgen dat de deuren nachtsloten hebben. Je kunt nachtsloten als onderdeel van het slot aanschaffen of je kunt ze als een apart slot installeren.

Wanneer je nachtsloten installeert, moet je ervoor zorgen dat het 3 cm verder dan de rand van de deur is. Het moet ook van gehard staal zijn.

Factoren om te Bedenken Wanneer Je een Slot Koopt

Je moet een paar dingen in gedachten houden om het juiste slot te kopen:

Dikte van de deur: voordat je gaat winkelen moet je de dikte van de deur opmeten en zeker zijn dat het slot in de dikte van de deur past.

Dimensies van de deur: dit is de opmeting  van de rand van de deur naar het middelpunt van het gat dat voor de deurknop is geboord. Een vuistreel is dat je moet zorgen dat de dimensies van de deur bij de dimensies van het slot passen.

Wij zijn Slotenmaker-24.nl en wij beiden een reeks slotenmaker diensten aan zoals woonhuis, commerciële en automobiele dienste. Ons succes komt doordat wij jou als eerste prioriteit hebben. Meer over ons weten? Bezoek dan bijvoorbeeld: onze site van Almere, wij zijn de AlmereSlotenmaker.

]]>
https://droomhuis.eu/2018/11/08/interne-en-externeslotenbekijken/feed/ 0
Verhuisbedrijf Tilburg https://droomhuis.eu/2018/10/26/verhuisbedrijf-tilburg/ https://droomhuis.eu/2018/10/26/verhuisbedrijf-tilburg/#respond Fri, 26 Oct 2018 09:32:11 +0000 https://droomhuis.eu/?p=1011 Verhuizen naar Tilburg

Graag verhuizen naar andere plaats, maar nog geen idee waarheen?  Heb je zelf veel zin om te verhuizen? Misschien wel naar een totaal andere plaats dan waar je nu woont. Dan is dit uiteraard wel spannend. Misschien weet je al waar je heen zou willen verhuizen, maar misschien is dit nog een moeilijke beslissing voor jou, er is dan ook zo vee keuze. Daarom willen we je graag helpen door het iets eenvoudiger te maken voor jou. We raden namelijk de stad Tilburg aan. Waarom zou je hiervoor kiezen? Waarom kiezen voor Tilburg?  Er zijn tal van redenen om te kiezen voor de stad Tilburg. We kunnen ze niet allemaal meegeven, daarom hieronder enkele mogelijke redenen hiervoor:

  • Studenten kunnen zich hier wel uitleven. In deze stad kan je namelijk een universiteit terugvinden die internationale faam heeft voor onder andere de opleiding psychologie. Ook andere opleidingen die er doorgaan zijn van topkwaliteit.Daarenboven kunnen de studenten ook voldoende uitgaan, waardoor ze niet noodzakelijk naar de hoofdstad moeten gaan om te gaan studeren.
  • Hou je van het kermisgevoel? Dan ben je hiervoor in Tilburg zeker aan het goede adres. Tilburg heeft      namelijk de grootste kermis ter wereld. Hierbij kan je genieten van de grijpmachines, kan je eens in een soort van achtbaan zitten, je kan er lekkere dingen eten, maar ook kan je je toekomst laten voorspellen door een waarzegger enzovoort. Kortom, zeker de moeite waard om dit eens te bezoeken.
  • Tilburg is een bruisende stad in Nederland. Wie houdt van leven kan er zijn of haar hart dan ook ophalen. Natuurlijk wonen er niet enkel jonge mensen. Ook iets oudere mensen die houden van wat rust kunnen hier ook van genieten op bepaalde plekken in de stad. De stad biedt momenten en kansen aan voor beide groepen van personen.

Interesse in een verhuis naar Tilburg?  Heb je zelf ook wel interesse in een verhuis naar het gezellige Tilburg? Bekijk dan zeker even verdere zaken die te beleven vallen in deze stad. Ook kan je meteen even bekijken welke huizen/appartementen allemaal te huur of te koop staan momenteel. Zo kan je je optimaal voorbereiden op de eventuele verhuis naar Tilburg. Veel succes gewenst!

 

Kies voor een verhuisbedrijf

Heb je hulp nodig bij je verhuizing? Kies dan voor een verhuisbedrijf uit Tilburg, die je verder kan helpen met het verhuizen van al jouw meubels.

Bron: Woonprettig.nl

]]>
https://droomhuis.eu/2018/10/26/verhuisbedrijf-tilburg/feed/ 0
Ook een droomhuis wil je wellicht weer verkopen. Maar hoe doe je dat? https://droomhuis.eu/2018/10/15/ook-een-droomhuis-wil-je-wellicht-weer-verkopen-maar-hoe-doe-je-dat-2/ https://droomhuis.eu/2018/10/15/ook-een-droomhuis-wil-je-wellicht-weer-verkopen-maar-hoe-doe-je-dat-2/#respond Mon, 15 Oct 2018 09:50:06 +0000 https://droomhuis.eu/?p=987 Al weken loop je met de plannen rond om je huis te verkopen, want je bent toe aan een nieuwe start. Iedere dag speur je het internet af naar jullie ideale woning! In gedachten ben je al bezig met leuke kleurencombinaties en bijpassende hippe accessoires.

En dan komt het moment dat jullie samen jullie nieuwe droomhuis hebben gevonden. Maar ook dan komt de praktische kant om de hoek kijken, want jullie huidige woning moet ook verkocht worden. Het mooie huis die jullie samen helemaal naar jullie eigen stijl hebben gemaakt. Maar nu mag een ander gezin hun geluk in deze woning beproeven en er hun eigen thuis van maken.

Keuzes maken!

En als die praktische kant om de hoek komt kijken, ga je je afvragen hoe je jullie huis gaat verkopen: met een makelaar of gaan jullie zelf de mensen in jullie huis een rondleiding geven. Die rondleiding kunnen jullie zelf het beste doen, want wie kent het huis nu beter dan jullie zelf? Jullie weten zelf wat er precies aan het huis is gedaan, wanneer het gedaan is en hoe het gedaan is. En ook kun je de mooie onderwerpen aan jullie huis aan bod laten komen. Vertel bijvoorbeeld waarom je de serre precies op die plek hebt laten bouwen. Niemand kan beter over jullie eigen huis vertellen dan jullie zelf! En bedenk ook dat je makelaars kosten kunt besparen door zelf de rondleidingen te gaan geven. Dat geld kun je bijvoorbeeld weer in je inrichting van je nieuwe huis steken.

Tips om je huis sneller te verkopen

Wel eens aan gedacht om professional in te schakelen op het gebied van verkoopstyling? Deze mensen zijn op de hoogte van de laatste trends op het gebied van huisinrichting en accessoires. Laat je huis eens schilderen in de meest trendy kleuren. Het geeft je huis echt een boost en je huis zal sneller onder de aandacht vallen. De meeste mensen die op zoek zijn naar een woning willen niet te veel klussen aan een huis en zoeken een woning waar ze zo in kunnen. Door het inschakelen van een professional en zelf de rondleidingen van je huis te doen, heb je de touwtjes in handen om jullie huis sneller te verkopen!

]]>
https://droomhuis.eu/2018/10/15/ook-een-droomhuis-wil-je-wellicht-weer-verkopen-maar-hoe-doe-je-dat-2/feed/ 0
Een droomhuis met een houten vloer https://droomhuis.eu/2018/10/09/een-droomhuis-met-een-houten-vloer/ https://droomhuis.eu/2018/10/09/een-droomhuis-met-een-houten-vloer/#respond Tue, 09 Oct 2018 12:32:41 +0000 https://droomhuis.eu/?p=984 Bijna elke vrouw wil toch het huis van haar dromen? Exact ingericht zoals zij dat zou willen, met een houten vloer en de juiste accessoires. Helaas is deze droom niet voor iedereen weggelegd. Het hebben van de financiële middelen is natuurlijk een eerste vereiste. Een houten vloer is een kostbare aangelegenheid die je met zorg moet kiezen. Voor- en nadelen tegen elkaar afwegen is al een slimme zet. Een showroom bezoeken en online vloeren bekijken geeft inspiratie. Ook vergelijkingen maken met bijvoorbeeld een plavuizen- of laminaatvloer is verstandig, om de juiste keus te maken.

Voor- en nadelen houten vloeren

Natuurproducten als hout hebben zo hun voordelen. Hout heeft als voordeel dat het in de vorm van een vloer, altijd de juiste sfeer geeft en uniek is in zijn soort. Elke houten vloer is weer anders, qua uitstraling. Goed onderhoud zorgt voor een duurzaam product.  Een nadeel zou kunnen zijn dat hout onder invloed van warmte en kou krimpt en weer uitzet. Bij het leggen van een massief houten vloer zal hier rekening mee worden gehouden.

Waarom kiezen voor een houten vloer

Een houten vloer is tijdloos, heeft karakter en is warm en gastvrij. Er zijn ontzettend veel alternatieve vloeren, maar toch spreekt hout veel mensen aan. Een houten vloer is duurzaam en wordt eigenlijk alleen maar mooier tijdens het gebruik. Elk droomhuis, in elke willekeurige woonstijl, kan met een houten vloer een aanvulling zijn op het interieur.

Een houten vloer onderhouden

Een aantal dagelijkse tips:  – Er zal altijd zand en vuil mee naar binnen worden gelopen. Leg in ieder geval een deurmat bij de voordeur die goed absorbeert. Gebruik tevens een zachte bezem, om elke dag de vloer even mee aan te vegen.  – Het verschuiven van meubels veroorzaakt krassen. Plak vilt onder stoelpoten en kasten.  – Een temperatuur van een graad of 20 en een luchtvochtigheid van 60%, voorkomt grotendeels uitzetten en krimpen van het hout.  – Zuinig aan met water. De dweil goed uitwringen en een reinigingsmiddel voor hout gebruiken.

Schuren

Afhankelijk van het gebruik moet je zo eens in de 8 à 15 jaar je houten vloer schuren. Verstandig om dit aan een professioneel onderhoudsbedrijf voor houten vloeren over te laten.

]]>
https://droomhuis.eu/2018/10/09/een-droomhuis-met-een-houten-vloer/feed/ 0
Ook een droomhuis wil je wellicht weer verkopen. Maar hoe doe je dat? https://droomhuis.eu/2018/09/14/ook-een-droomhuis-wil-je-wellicht-weer-verkopen-maar-hoe-doe-je-dat/ https://droomhuis.eu/2018/09/14/ook-een-droomhuis-wil-je-wellicht-weer-verkopen-maar-hoe-doe-je-dat/#respond Fri, 14 Sep 2018 12:59:31 +0000 https://droomhuis.eu/?p=961 Al weken loop je met de plannen rond om je huis te verkopen, want je bent toe aan een nieuwe start. Iedere dag speur je het internet af naar jullie ideale woning! In gedachten ben je al bezig met leuke kleurencombinaties en bijpassende hippe accessoires.

En dan komt het moment dat jullie samen jullie nieuwe droomhuis hebben gevonden. Maar ook dan komt de praktische kant om de hoek kijken, want jullie huidige woning moet ook verkocht worden. Het mooie huis die jullie samen helemaal naar jullie eigen stijl hebben gemaakt. Maar nu mag een ander gezin hun geluk in deze woning beproeven en er hun eigen thuis van maken.

Keuzes maken!

En als die praktische kant om de hoek komt kijken, ga je je afvragen hoe je jullie huis gaat verkopen: met een makelaar of gaan jullie zelf de mensen in jullie huis een rondleiding geven. Die rondleiding kunnen jullie zelf het beste doen, want wie kent het huis nu beter dan jullie zelf? Jullie weten zelf wat er precies aan het huis is gedaan, wanneer het gedaan is en hoe het gedaan is. En ook kun je de mooie onderwerpen aan jullie huis aan bod laten komen. Vertel bijvoorbeeld waarom je de serre precies op die plek hebt laten bouwen. Niemand kan beter over jullie eigen huis vertellen dan jullie zelf! En bedenk ook dat je makelaars kosten kunt besparen door zelf de rondleidingen te gaan geven. Dat geld kun je bijvoorbeeld weer in je inrichting van je nieuwe huis steken.

Tips om je huis sneller te verkopen

Wel eens aan gedacht om professional in te schakelen op het gebied van verkoopstyling? Deze mensen zijn op de hoogte van de laatste trends op het gebied van huisinrichting en accessoires. Laat je huis eens schilderen in de meest trendy kleuren. Het geeft je huis echt een boost en je huis zal sneller onder de aandacht vallen. De meeste mensen die op zoek zijn naar een woning willen niet te veel klussen aan een huis en zoeken een woning waar ze zo in kunnen. Door het inschakelen van een professional en zelf de rondleidingen van je huis te doen, heb je de touwtjes in handen om jullie huis sneller te verkopen!

]]>
https://droomhuis.eu/2018/09/14/ook-een-droomhuis-wil-je-wellicht-weer-verkopen-maar-hoe-doe-je-dat/feed/ 0
Creëer een perfecte basis voor jouw droomhuis https://droomhuis.eu/2018/09/14/creeer-een-perfecte-basis-voor-jouw-droomhuis/ https://droomhuis.eu/2018/09/14/creeer-een-perfecte-basis-voor-jouw-droomhuis/#respond Fri, 14 Sep 2018 09:22:38 +0000 https://droomhuis.eu/?p=959 We zouden allemaal wel in ons droomhuis willen wonen. Vaak blijft het inderdaad bij dromen. Toch zijn er wat manieren om nu al jouw droomhuis te creëren. Een mooi huis heeft allereerst de juiste basis, deze basis zorgt ervoor dat je het volledig kan inrichten naar je eigen smaak. Daarnaast zijn er allerlei mooie opties die jouw eigen stijl laten zien in huis. Om te beginnen wat meer informatie over de juiste basis, en vervolgens wat tips om jouw huis een eigen stijl te geven. Een goed begin… Een goede basis maakt het creëren van een droomhuis zo veel makkelijker. Een prachtige smaak en goed gevoel voor stijl komt helaas niet lekker uit de verf als de muren beschadigd zijn en de vloer wellicht niet helemaal jouw keuze is… Een typisch geval van “een goed begin…”.

De perfecte basis

De perfecte basis, wat is dat? Vloeren, wanden en inbouwmeubelen vormen de basis van een woning. Hierin moet je dus investeren. Allereerst de vloer, deze moet volledig naar wens zijn. Het soort vloer kan het verschil maken. Een gietvloer is een goede keuze voor een perfecte basis. Van Hollandse Bodem biedt vele soorten en tinten. Iedere woonstijl en sfeer komt hier namelijk tot zijn recht en de gietvloer heeft ook nog eens vele voordelen!

Kleuren en tinten

Kies in dit geval voor de vloer, maar ook voor de wanden, een mooi kleuren pallet uit. Stem de vloeren en de wanden in ieder geval op elkaar af. Kies ook voor een hoofdkleur, deze kan dan aangebracht worden in het hele huis. Dit zorgt ervoor dat er eenheid en rust in de woning komt. Ook de badkamer en keuken kunnen hierop afgestemd worden. Kies voor tijdloze items, dit blijft jarenlang mooi. Een simpele, strakke basis is tijdloos. De rest van het interieur kan blijven wisselen, terwijl de basis goed blijft. Een paar tips Wanneer de basis er is, wil je natuurlijk graag een uniek tintje in jouw droomhuis. Zo maak je van een huis een thuis. Er zijn allerlei leuke tips hoe je dit kunt realiseren. Hier volgen er een paar.

  • Kies een accentkleur, en laat deze in het hele huis voorkomen. Dit kun je doen met kussens, kaarsen en decoratie items;
  • Maak een persoonlijke muur, hang hier wat dierbare foto’s op. Zo krijgt het huis een persoonlijk tintje;
  • Schaf een statement meubel aan, dit zorgt direct voor een heel ander effect;
  • Kijk een keertje in de kringloopwinkel. Daar staan vaak allerlei unieke items voor in huis. Een likje verf doet vaak al heel wat;
  • Mix wat stijlen door elkaar. Zo wordt het allemaal wat speelser. Industrieel en landelijk kunnen namelijk prima samen!
  • Schaf mooie raambekleding aan. Dit geeft vaak veel warmte aan een woning.
  • Zorg voor goede verlichting. Sfeer zit hem grotendeels in de juiste verlichting.

Met de perfecte basis en met wat tips kun je, jouw eigen droomhuis realiseren. Het is veel eenvoudiger dan vaak wordt gedacht. Én voordeliger.

]]>
https://droomhuis.eu/2018/09/14/creeer-een-perfecte-basis-voor-jouw-droomhuis/feed/ 0
4 tips voor roze meubels van Giga Meubel https://droomhuis.eu/2018/09/13/4-tips-voor-roze-meubels-van-giga-meubel/ https://droomhuis.eu/2018/09/13/4-tips-voor-roze-meubels-van-giga-meubel/#respond Thu, 13 Sep 2018 06:45:07 +0000 https://droomhuis.eu/?p=947 Roze is de kleur van het seizoen en Giga Meubel ziet de kleur weer steeds vaker terug in verschillende interieurs. Oudroze, zalm roze, baby roze, pastel roze of klassiek roze, het mag allemaal! Wij zijn fan van deze gedurfde kleur, maar hoe style je roze eigenlijk? Wij geven jou de vier beste tips om roze in huis goed te combineren!

Tip 1: Roze en goud

Roze en goud: wij vinden het een perfecte combinatie! De combinatie straalt rust en luxe uit. Gouden details zorgen voor een beetje glamour in huis, maar passen zo mooi bij roze dat het ook voor een heel rustig beeld zorgt. Combineer de roze fauteuil Kate bijvoorbeeld met deze gouden leitmotiv tafel en tafellamp Base Vintage Goud.

Tip 2: Pastel roze combineren

Ben je meer op zoek naar een scandinavisch en minimalistisch interieur? Dan is pastelroze zeker iets voor jou! Deze lichte, roze kleur zorgt voor een lieve en rustige uitstraling in huis. Pastelroze is echt heel makkelijk te combineren. Wit, grijs, aardetinten of andere pastelkleuren passen allemaal goed bij de lichtroze kleur. Wat vind jij van deze mooie Albert Kuip stoel van Zuiver?

Tip 3: Roze en okergeel combineren

Roze en okergeel is wat ons betreft toch wel de combinatie van aankomend seizoen! Want okergeel komen we niet alleen in de kledingwinkels tegen, maar zeker ook in de interieurzaken. Roze en geel is echt een match made in heaven! Welke tint roze je ook maar kiest, combineer het met okergele items en klaar is kees. Wat dacht je van deze okergele Woood Rocco Velvet bank of onze fauteuil Fonz in combinatie met roze accessoires?

 

Tip 4: Roze en donkergroen

Ook groen is een erg populaire kleur en we zien veel verschillende tinten groen langskomen.  Vaak wordt groen gecombineerd met houten en stalen meubels om een stoere en industriële look te creëren. Maar wist je dat deze stoere kleur ook heel goed bij het lieve roze past? Combineer jouw groene muur of jungleprintje dan met een roze velour bank of fauteuil. Geloof ons, met deze combinatie sla je de plank nooit mis! Combineer de Dutchbone Bank Chester Velvet Dark Green bijvoorbeeld met het Dutchbone kussen Spencer roze.

]]>
https://droomhuis.eu/2018/09/13/4-tips-voor-roze-meubels-van-giga-meubel/feed/ 0
De juiste raamdecoratie voor uw droomhuis! https://droomhuis.eu/2018/08/27/de-juiste-raamdecoratie-voor-uw-droomhuis/ https://droomhuis.eu/2018/08/27/de-juiste-raamdecoratie-voor-uw-droomhuis/#respond Mon, 27 Aug 2018 10:02:48 +0000 https://droomhuis.eu/?p=903 Bij het inrichten van uw droom interieur, is het kiezen van de juiste raamdecoratie niet geheel eenvoudig. Er zijn zoveel verschillende factoren om rekening mee te houden; de kleur, de lichtinval, sfeer, verduistering… En de raamdecoratie moet natuurlijk ook over de gehele woning op elkaar afgestemd zijn, én bij de rest van het interieur passen. Een lastige keuze dus, maar wij hebben voor u de oplossing. Ga voor jaloezieën!

Waarom kiezen voor jaloezieën?

Met jaloezieën creëer je al snel een veel luxere uitstraling, dan bijvoorbeeld met gordijnen. Een ander voordeel aan jaloezieën is dat het veel eenvoudiger is om schoon te maken, en schoon te houden. In tegenstelling tot gordijnen, die zo nu en dan gestoomd moeten worden. Sommige jaloezieën, zijn zelfs gemaakt met een om stofvrij te blijven, ideaal voor mensen met een stofallergie dus! Ook kun je met jaloezieën zelf reguleren hoeveel licht er naar binnenvalt, en werken de jaloezieën isolerend als het buiten wat kouder is.

Welke verschillende stijlen jaloezieën zijn er?

Een ander voordeel aan jaloezieën is dat ze te verkrijgen zijn in veel verschillende soorten en stijlen, ze passen vrijwel in ieder interieur! Houdt u meer van een klassieke inrichting? Denk dan bijvoorbeeld aan mooie donkerbruine jaloezieën van hout. Ga je voor een moderne inrichting? Kies dan voor hout in een koele witte tint, of met gelakt. En dan zijn er natuurlijk ook nog jaloezieën van bamboe, die vrijwel in ieder interieur passen.

Of te wel, jaloezieën zijn de perfecte oplossing voor als u nog twijfelt over uw raamdecoratie. Ze zijn gemakkelijk te monteren, in veel verschillende stijlen en soorten te verkrijgen, en zullen uw droomhuis helemaal compleet maken!

]]>
https://droomhuis.eu/2018/08/27/de-juiste-raamdecoratie-voor-uw-droomhuis/feed/ 0