Droomhuis https://droomhuis.eu Allerlei informatie over uw droomhuis Mon, 30 Mar 2020 06:15:08 +0000 nl hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.9.13 https://droomhuis.eu/wp-content/uploads/2018/04/cropped-logo-e1524752234497-1-32x32.png Droomhuis https://droomhuis.eu 32 32 Schoorsteen vegen: waarom en hoeveel kost het? https://droomhuis.eu/2020/03/09/schoorsteen-vegen-waarom-en-hoeveel-kost-het/ https://droomhuis.eu/2020/03/09/schoorsteen-vegen-waarom-en-hoeveel-kost-het/#respond Mon, 09 Mar 2020 06:01:55 +0000 https://droomhuis.eu/?p=1504 Heerlijk hè, zo’n open haard. Er is niets gezelliger dan er in de winter lekker warm bij te zitten. Wel betekent dit dat je woning ook over een schoorsteen beschikt. En net zoals de rest van je huis, moet de schoorsteen ook geveegd worden. Hoe doe je dat dan? Of kun je dat beter laten uitbesteden? En waarvoor heb je eigenlijk een schoorsteenkap nodig?

Waarom de schoorsteen vegen?

Ook al is het wettelijk niet verplicht om de schoorsteen te vegen, het is tóch beter als je dit wel doet. En wel om de volgende redenen:

  • Schadelijke stoffen: een schoorsteen veroorzaakt fijnstof en roet. Dit komt allemaal in de lucht. En deze lucht adem je vervolgens weer in. Dat kan allemaal gezondheidsklachten veroorzaken. Met een schone schoorsteen voorkom je dit veel meer.
  • Brandveiligheid: Als je de schoorsteen niet schoonmaakt, dan blijven er allemaal houtresten en dergelijke achter. En dit kan mogelijk leiden tot een schoorsteenbrand. Bovendien vermindert een schone schoorsteen een CO-vergiftiging.
  • Lagere energiekosten: Een vuile schoorsteen verbruikt meer brandstof. Daardoor betaal je meer aan energiekosten. Met een schone schoorsteen bespaar je op deze kosten.

Schoorsteenkap: de voordelen ervan

Een tip: monteer altijd een schoorsteenkap op je schoorsteen. Dit in verband met brandveiligheid en energiekosten. Niet alleen beschermt een schoorsteenkap de schoorsteen tegen regen en vorst, ook voorkomt het vogelnesten én het uitslaan van vonken op je dak. Bovendien verbetert het de trek, waardoor de open haard beter brandt. Het rookkanaal gaat daardoor ook langer mee. Er zijn verschillende bedrijven die zich hierin hebben gespecialiseerd, bijvoorbeeld De Schoorsteenkapspecialist.nl.

Hoeveel kost een schoorsteen (laten) reinigen?

Durf je het zelf aan de schoorsteen schoon te maken? Dan kost dat natuurlijk veel minder geld dan dat je het door een professional laat doen. Als je het simpel wilt houden, dan gebruik je een chemisch reinigingsblok. Dit kost ongeveer 1 á 2 tientjes.

Daarnaast kun je kiezen voor een schoorsteenveegset. Je schuurt de roetresten dan los. De prijs van zo’n set kost ongeveer vanaf 30 euro.

Een professionele schoorsteenveger reinigt de schoorsteen ook met een schoorsteenveegset. Alleen zal hij waarschijnlijk efficiënter te werk gaan dan als je het zelf doet. De kosten voor een professionele schoorsteenveger is afhankelijk van het volgende:

  • Hoe vuil is de schoorsteen?
  • Hoeveel rookkanalen zijn er?
  • Wat is de beste manier om de schoorsteen goed schoon te krijgen?
  • Wil je dat hij/zij ook je CV onderhoudt?

Een standaardreiniging met één rookkanaal kost tussen de 60 en 100 euro. Wil je dat hij/zij ook je cv onderhoudt, verwacht dan een prijs tussen de 100 en 150 euro.

]]>
https://droomhuis.eu/2020/03/09/schoorsteen-vegen-waarom-en-hoeveel-kost-het/feed/ 0
Fleur je huis op met deze simpele tips https://droomhuis.eu/2020/03/09/fleur-je-huis-op-met-deze-simpele-tips/ https://droomhuis.eu/2020/03/09/fleur-je-huis-op-met-deze-simpele-tips/#respond Mon, 09 Mar 2020 06:00:24 +0000 https://droomhuis.eu/?p=1501 Wil jij je huis graag een opknapbeurt geven maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan hebben wij een aantal tips voor je om goed van start te gaan. De tips zijn ook nog eens budget dus dat is mooi meegenomen!

Welke kleuren wil je terug laten komen? Begin bij het uitkiezen van kleuren die je terug wil laten komen in huis. Dit maakt de zoektocht naar de perfect kamer en opvulling een stuk gemakkelijker. Maak een moodboard met alle kamers en schrijf hier bij wat je precies voor ogen hebt. Ga daarna opzoek naar inspiratie plaatjes uit bijvoorbeeld interieur tijdschriften en vorm een beeld bij wat je in gedachten hebt.

Wat past bij mij?

De woonkamer en eetkamer zijn de twee kamers waar je het meeste te vinden bent. Zorg er daarom voor dat je deze naar jouw smaak opvult met woonaccessoires. Ben je meer een rustig type qua inrichten? Zorg er dan voor dat je voornamelijk natuurtinten gebruikt en niet overboord gaat met felle kleuren. Dit zal jouw kamer dan niet ten goede komen.

Ben je wel een type waar het allemaal niet kleurig genoeg kan? Dan kun je gaan voor felle kleuren welke goed op elkaar afgestemd zijn. Kies bijvoorbeeld voor een gekleurd tafelzeil met daarop een thermoskan in een kleur die erbij past. Je kan eindeloos variëren met accessoires. Welke vaak ook niet te duur hoeven te zijn. Waardoor je met een laag budget je huis alsnog een complete opknapbeurt kunt geven.

Kasten opknappen met plakfolie

Natuurlijk is het ook superleuk om de stoute schoenen aan te trekken en je kasten een nieuwe look te geven door deze te beplakken met plakfolie. De folie is gemakkelijk te gebruiken op ondergronden die glad, vlak en vetvrij zijn. Het kan je interieur zeer ten goede komen. Zorg er ook hierbij weer voor dat alles mooi met elkaar afgestemd is.

]]>
https://droomhuis.eu/2020/03/09/fleur-je-huis-op-met-deze-simpele-tips/feed/ 0
Goedkoop verhuizen https://droomhuis.eu/2020/02/24/goedkoop-verhuizen/ https://droomhuis.eu/2020/02/24/goedkoop-verhuizen/#respond Mon, 24 Feb 2020 06:22:51 +0000 https://droomhuis.eu/?p=1487 Verhuizing gepland? Vergeet dit vooral niet

Het kan zijn dat je uitgekeken bent op de omgeving en het huis waarin je een tijd gewoond hebt.  Dan is het een idee om voor een nieuw huis te gaan zoeken met een omgeving waarbij je jezelf niet snel gaat vervelen. Het huis moet natuurlijk ook aan je wensen voldoen om zo lang te gaan wonen in het nieuwe huis. Wanneer er een huis is uitgezocht moet deze worden opgeknapt zodat je er zo snel mogelijk in kan gaan wonen. Eindelijk is alles klaar en kan je beginnen met het plannen van de verhuizing. Bij het verhuizen komt er best veel bij kijken en is het belangrijk om overal aan te denken, zodat de verhuizing zo goed mogelijk mag worden uitgevoerd zonder belemmeringen die het flink gaan vertragen. De planning die je maakt zal nooit perfect zijn, maar je kan wel goed voorbereid zijn en vervelende omstandigheden te voorkomen, zoals te laat inpakken. Door de planning weet iedereen precies wat er wanneer moet gaan gebeuren en levert het ook minder vragen op. In dit artikel worden er een paar belangrijke punten genoemd die je niet moet vergeten tijdens het maken van een planning.

Op tijd inpakken

Wanneer je gaat verhuizen is het handig om (bijna) alles al ingepakt te hebben. Zo hoeven de verhuizers weinig tot niks meer in te pakken en kunnen dan alles zo efficiënt mogelijk in de verhuiswagen laden. Het zou echt een drama zijn als alles nog moet ingepakt worden net een dag voor de verhuizing. Door op tijd in te pakken verminder je veel stress voordat je gaat verhuizen.

Zoek een goedkoop verhuisbedrijf uit

Als je hulp nodig hebt met verhuizen kan je een goedkoop verhuisbedrijf vinden die voordelig is om zo kosten te besparen. Meestal zijn verhuizers dan studentverhuizers, deze kosten namelijk ook minder. Wanneer je opzoek gaat naar bedrijven is het handig om ze te vergelijken met prijs en de kwaliteiten die ze hebben om een bedrijf te kunnen kiezen.

Geef je nieuwe adres door aan de gemeente

Als je een nieuw huis hebt gekocht en daar ook gaat wonen is het belangrijk om de gemeente dit te laten weten, niet alleen de gemeente maar ook aan de bewoners van je oude huis. Waarom? Omdat er nog post kan binnenkomen op het oude adres en deze kunnen de nieuwe bewoners dan netjes doorsturen naar je nieuwe adres.

Internet overzetten

In deze tijd kunnen we eigenlijk niet zonder internet, zorg er dan ook voor dat je internetprovider weet dat je gaat verhuizen en dat het internet van het oude naar het nieuwe huis moet gaan verplaatst worden. Hierdoor kan je op de dag dat je gaat wonen in je nieuwe huis meteen internetten en anderen contacten en vertellen hoe de verhuizing is gegaan. Je kan ook even relaxen en een filmpje kijken om alle stress en drukte van de verhuisdag van je af te schudden.

]]>
https://droomhuis.eu/2020/02/24/goedkoop-verhuizen/feed/ 0
verhuizing vanuit Amsterdam https://droomhuis.eu/2020/02/13/verhuizing-vanuit-amsterdam/ https://droomhuis.eu/2020/02/13/verhuizing-vanuit-amsterdam/#respond Thu, 13 Feb 2020 08:15:01 +0000 https://droomhuis.eu/?p=1467 Op korte termijn verhuizen? Bekijk onze tips

Een verhuizing kan best een uitdagende klus worden. En je kan hier naar toe kijken, of juist totaal niet. Maakt niet uit in welke situatie je ziet. Een snelle verhuizing is altijd voordelig. Maar hoe zorg je er dan voor dat het spoedig is? Er zijn een aantal stappen die je kunt volgen en aanhouden. En met de tips er bij voor hoe je dit kan uitvoeren.

Een verhuizing is een van de grootste oorzaken van stress. En het afblazen van stress is een stuk lastiger dan het voorkomen. En zoals al vermeld heb je in de tekst die gaat komen, goede tips en tricks voor de ontruiming, het vervoeren van alles naar de nieuwe woning.

Mocht je nou zelf al weten dat jij niet handig bent. Dan is het inhuren van een verhuisbedrijf altijd nog een optie. Zo hoef je helemaal al minder te doen en kan jij met hulp aan de slag.

Het ontruimen van je woning

Als eerste zal jij de spullen moeten inpakken van je oude woning. En dit zullen ongetwijfeld een hele hoop zijn. En dan is de taak langdurig en kan chaotisch worden. Maak het inpakken dan iets waar jij als een goed geoliede machine door heen kan werken. Als eerste tip krijg je deze mee: Doe het in groepen. Daarmee wordt bedoeld dat je de dozen inpakt met daarin categorieën en niet zo zeer alles er in gooien. Als je het namelijk sorteert maak je het uitpakken ook nog een stuk makkelijk. Een voorbeeld hiervan is of per kamer indelen. Dus de slaapkamer bij elkaar. En anders doe je het per onderdeel. Alle kleding samen, elektronische spullen in een doos en zo verder.

Als het nu toch gaat over de slaapkamer. Het bed en de kleding kast die je er hebt staan, moeten ook de verhuiswagen in. Hoe til je deze grote objecten op? In je eentje gaat dat erg lastig worden. En helemaal als je geen steekkar hebt waar je het op kan rollen. Met hulp van een paar verhuizers is het licht werk.

En andere optie is dat je het bed of de kleding kast gaat demonteren. Het uit elkaar halen zorgt ervoor dat je het in stukken kan vervoeren en makkelijker te verplaatsen is.

Van punt A naar punt B

In de verhuiswagens van een verhuisbedrijf heb je genoeg ruimte om alle dozen erin te krijgen. En ook nog is de meubels, planten en alle andere decoraties. Maar dat is alleen als je het goed indeelt. En daar hebben de verhuizers wel een oogje voor.

Mocht je nou geen gebruik willen maken van de verhuisservice. Dan worden het een hoop tripjes heen en weer. Of je kunt zelf een busje huren en dit regelen.

Mocht je nou in een flat wonen waar het trappenhuis erg smal is. Dan kan je alles eruit halen met een verhuislift. Dit scheelt een hoop lopen op en van de trap en het zware werk wordt voor je gedaan door de lift. Alle benodigdheden zijn er voor een spoedverhuizing. Een verhuizing vanuit Amsterdam, uit het centrum of vanuit Rotterdam of andere steden kun je  bijvoorbeeld veel obstakels met zich meebrengen, hier is de ruimte beperkt en kun je lastig te voeten uit.

]]>
https://droomhuis.eu/2020/02/13/verhuizing-vanuit-amsterdam/feed/ 0
Welkom bij Woonaccessoires https://droomhuis.eu/2019/12/17/welkom-bij-woonaccessoires/ https://droomhuis.eu/2019/12/17/welkom-bij-woonaccessoires/#respond Tue, 17 Dec 2019 17:04:25 +0000 https://droomhuis.eu/?p=1432 Hippe woonaccessoires

Zo af en toe is het heerlijk om je huis eens te voorzien van een leuke nieuwe uitstraling. Je kunt natuurlijk nieuwe meubels aanschaffen, maar dat is een behoorlijke uitgave. Gelukkig kun je met wat nieuwe woonaccessoires je huis een hele nieuwe uitstraling geven, waar je erg vrolijk van wordt. Misschien een keer voor een ander kleurtje kiezen? Wat nieuwe kussenhoesjes om je kussens, een paar nieuwe kaarsen op tafel in een mooie kleur en eventueel een leuk, nieuw vloerkleedje. Met een paar kleine veranderingen zorg je al gauw voor een leuke verandering  aan je interieur. Woonaccessoires hoeven niet duur te zijn. Er zijn natuurlijk winkels waar je mooie designer accessoires kunt kopen. Daar zit echter ook een behoorlijk prijskaartje aan. Er zijn ook veel winkels die leuke accessoires hebben voor kleine prijsjes. Ook wanneer je dus niet zo’n groot budget hebt kun je toch wat nieuwe accessoires in huis halen. Daarnaast is er ook in bijna iedere plaats wel een kringloopwinkel te vinden. Het zal je verbazen hoeveel leuke accessoires je daar kunt kopen voor erg leuke prijsjes. Ook online, op Marktplaats kun je woonaccessoires kopen voor een prikkie. Een nieuw kleurtje op de muur

Het zal je verbazen wat een ander kleurtje op de muur voor een verschil maakt. Kies eens een ander kleurtje. Koop een pot verf bij de bouwmarkt en verf een muur een andere kleur. Het zal je woning er heel anders uit laten zien en het zal je verbazen hoe leuk dat is! Natuurlijk moet je wel een kleur kiezen die bij jouw (nieuwe) woonaccessoires past. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat de kleuren met elkaar gaan vloeken. Gelukkig passen veel kleuren bij elkaar en zal dat niet gauw het geval zijn. Er zijn tegenwoordig veel leuke trends met kleuren op de muur. Zo wordt er tegenwoordig ook vaak gekozen voor meerdere kleuren op dezelfde muur. Met behulp van een strakke tape kun je mooie lijnen creëren.

]]>
https://droomhuis.eu/2019/12/17/welkom-bij-woonaccessoires/feed/ 0
Slotenmakers Die je Zullen Helpen om op je Hoede te Zijn https://droomhuis.eu/2019/06/04/slotenmakers-die-je-zullen-helpen-om-op-je-hoede-te-zijn/ https://droomhuis.eu/2019/06/04/slotenmakers-die-je-zullen-helpen-om-op-je-hoede-te-zijn/#respond Tue, 04 Jun 2019 07:27:04 +0000 https://droomhuis.eu/?p=1347 Herinner je nog de goede oude dagen van sleutel en slot? Het was altijd zo’n last om je sleutel terug te vinden of uit te zoeken welke sleutel bij welk slot past. De ouderwetse manieren van denken zijn altijd betrouwbaar maar soms worden ze overgebruikt en niet-origineel. Mensen hebben de kunst van het inbreken heel erg onder de knie en kunnen hier ook mee omgaan. Je weet nooit wanneer je veilig bent. Dat is waarom Locksmith.nl in den Haag geleerd heeft dat je nieuwe technologie moet gebruiken om oude items veilig op te bergen. Voor je deze tactieken zal toepassen, moet je er meer over leren.

Voor diegenen die niet graag sleutels gebruiken, zijn er twee belangrijke soorten sleutelloze manier die je kan gebruiken in je huis of gebouw. De eerste is om een elektronisch toetsenbord te gebruiken. Deze kunnen extreem nuttig zijn omdat je enkel een bepaalde combinatie moet herinneren. Op die manier kan je heel snel in je gebouw of huis binnengaan door enkel het nummer in te toetsen, dat is handig als je gehaast bent. Dit maakt het ook moeilijk voor mensen om in te breken omdat ze de code moeten kraken en niet weten hoeveel cijfers het bevat.

De andere sleutelloze manier is heel erg handig voor onderneming, namelijk het gebruik van kaarten. Hotelkamers worden op verschillende kaarten geprogrammeerd zodat de kaarten gelezen kunnen worden door de scanners op de deur en slechts enkele mensen toegang krijgen daardoor. Natuurlijk is er ook een mastercard die je toegang zal verlenen tot elke kamer. Kaarten kunnen ook gebruikt worden om andere informatie te beschermen, zoals kredietkaarten. Met het gebruik van krediet- en debetkaarten houden we ons geld veilig omdat er geen manier is om het te verliezen. Als je toch je kaart verliest, kan je hem altijd annuleren en zal er niks aangerekend worden. Locksecure in den Haag kan je sleutelloze vergrendelingsmanieren helpen toepassen in je huis.

https://www.locksecure.nl/slotenmaker-den-haag, bel ons voor de beste en snelste dienst. We bieden professionele slotenmakerdiensten en we kunnen naar de veiligheidsaspecten van je volledige huis kijken samen met jou zodat jij je veilig voelt.

]]>
https://droomhuis.eu/2019/06/04/slotenmakers-die-je-zullen-helpen-om-op-je-hoede-te-zijn/feed/ 0
Uw veranda op maat https://droomhuis.eu/2019/06/04/uw-veranda-op-maat/ https://droomhuis.eu/2019/06/04/uw-veranda-op-maat/#respond Tue, 04 Jun 2019 07:25:11 +0000 https://droomhuis.eu/?p=1344 Een droomtuin realiseren in een paar stappen

Een belangrijk gedeelte van je perfecte huis is de tuin. Als je tuin er lelijk bij ligt heeft dat invloed op het uiterlijk van je huis. Je moet dus ook genoeg tijd besteden aan het maken van je ideale droomtuin. Zo moet er genoeg groen zijn. Hier en daar interessante aspecten die je niet altijd overal ziet. Je moet natuurlijk ook aan veel dingen denken wil je die droomtuin realiseren.

Een tuinontwerp: waarom heb je dit nodig?

Wil jij een mooie tuin? Begin met een tuinontwerp. Alleen of met experts kan je een tuinontwerp maken. Hier ga je kijken wat er allemaal in je tuin past gebaseerd op jouw wensen. Met een tuinontwerp kan je realiseren wat mogelijk is en wat niet. Wil jij veranda’s op maat, een zwembad, een mooi stenen paadje door je tuin lopen? Natuurlijk moet je je budget niet vergeten. Alles moet wel betaalbaar zijn.

Veranda’s op maat: waarom zou je er een willen?

Een veranda is eigenlijk een extra woonruimte waar je lekker kan genieten van de buitenlucht en je eigen tuin. Een veranda geeft die extra flair aan je huis en tuin. Als je een veranda wilt is het belangrijk dat je die op maat laat maken. Hij zit namelijk toch wel echt vast aan je huis. Er moeten met veel dingen rekening worden gehouden. Er zijn ook vele soorten veranda’s. Het kost wat, maar dan heb je ook wat.

Je ideale droomtuin: wat kost het?

De kosten zijn helemaal afhankelijk van wat jij allemaal wilt. Als je veel en bijzondere dingen wilt ga je zeker meer betalen dan wanneer je gewoon wat planten en een mooie grasmat laat planten. Hoe uitgebreider je het maakt, de meer je gaat betalen. Het ligt er echt aan hoeveel je over hebt voor die ideale tuin.

 

]]>
https://droomhuis.eu/2019/06/04/uw-veranda-op-maat/feed/ 0
Over Verhuisbedrijf Draagkracht https://droomhuis.eu/2019/06/04/over-verhuisbedrijf-draagkracht/ https://droomhuis.eu/2019/06/04/over-verhuisbedrijf-draagkracht/#respond Tue, 04 Jun 2019 07:22:41 +0000 https://droomhuis.eu/?p=1341 Waar je aan moet denken bij het verhuizen

Je gaat verhuizen! Dit is natuurlijk hartstikke spannend. Het is een belangrijk moment in je leven want je wilt dat alles natuurlijk vlekkeloos verloopt. Je kan natuurlijk zelf proberen alles te verplaatsen maar het is natuurlijk veel slimmer experts hiervoor in te huren. Als je gaat verhuizen moet je aan meerdere dingen denken. In dit artikel wordt er duidelijk gemaakt waar je allemaal aan moet denken wanneer je wilt gaan verhuizen.

Leer de stad kennen

Als je gaat verhuizen naar een nieuwe stad of een nieuw dorp is het van belang dat je wel weet wat er allemaal te doen is. Je moet ook je buurt leren kennen. Elk dorp of stad is anders. Je wilt wel een beetje onderzoek doen voordat je er definitief gaat wonen. Je werk of school moet goed bereikbaar zijn. Zijn er genoeg winkels en/of supermarkten waar je naar toe kan. Is het openbaar vervoer goed toegankelijk waar je woont?

Laat je helpen door experts

Als je gaat verhuizen is het verstandig om een verhuisbedrijf in te huren die jou kunnen helpen met het verhuizen van al je spullen. De experts van Verhuisbedrijf Draagkracht zijn gespecialiseerd in veel verschillende soorten verhuizingen. Ze werken snel, zorgvuldig en dat ook nog eens voor een redelijke prijs. Door met experts in zee te gaan ben je verzekerd dat alles goed gaat.

Wanneer ga je verhuizen?

Je kan gaan verhuizen om verschillende redenen. Het kan zijn dat je gaat verhuizen zodat je dichterbij je werk woont. Het kan zijn dat je als bedrijf naar een ander gebouw gaat verhuizen omdat je steeds groter wordt en je hebt daardoor een nieuwe kantoor nodig. Het kan ook zo zijn dat je als bejaard persoon kleiner wilt gaan wonen en daar graag hulp bij wilt hebben.

 

]]>
https://droomhuis.eu/2019/06/04/over-verhuisbedrijf-draagkracht/feed/ 0
Zo wordt jouw woning het snelst verkocht https://droomhuis.eu/2019/05/22/zo-wordt-jouw-woning-het-snelst-verkocht/ https://droomhuis.eu/2019/05/22/zo-wordt-jouw-woning-het-snelst-verkocht/#respond Wed, 22 May 2019 09:33:39 +0000 https://droomhuis.eu/?p=1334 Wil jij jouw huis verkopen? Het verkopen van een woning is een flinke onderneming. Zo moet er een makelaar worden gekozen, moeten er foto’s van de woning worden gemaakt en moet de woning gepromoot worden. Niet alleen de makelaar heeft invloed op hoe snel jouw woning verkocht wordt. Ook jij kan daar invloed op uitoefenen. Wil jij jouw woning zo snel mogelijk verkopen? Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet die je daar bij kunnen helpen.

Het belang van een opgeruimde, schone woning

Wil jij jouw woning snel verkopen? Dan is het van groot belang dat de woning schoon en opgeruimd is. Een schoon en opgeruimd huis is niet alleen belangrijk als er kijkers langskomen voor een bezichtiging, het is ook belangrijk dat jouw woning schoon en opgeruimd is als er verkoopfoto’s van jouw woning worden gemaakt. Zorg dat jouw woning vrij is van stof en viezigheid en lucht de woning goed, zodat geurtjes van eten en huisdieren zo veel mogelijk verdwenen zijn. Door er voor te zorgen dat jouw woning schoon en opgeruimd is wordt de aandacht van de kijkers niet afgeleid. Zo krijgen de kijkers een goed en positief beeld van de woning en kunnen ze zich het beste voorstellen hoe het zou zijn als zij daar zouden wonen.

Hoe kleine klusjes een groot verschil kunnen maken

Elke woning heeft een aantal mankementen waar je zo aan gewend bent dat je ze niet eens meer ziet. Daarom is het belangrijk om, voordat er kijkers langskomen, jouw eigen woning met een kritische blik te bekijken. Losse, rammelende deurklinken, een losliggende plint, zichtbare kabels, een scheef hangend front van een keukenkastje, een kring in het plafond, jouw woning zit vol met mankementen die jou niet eens meer opvallen maar er wel voor kunnen zorgen dat de woning haveloos overkomt op kijkers. Door jouw woning met een kritische blik te bekijken en alle mankementen op te lossen laat jouw woning een goede indruk achter op alle kijkers. Slechts één middagje klussen kan wonderen verrichten voor de uitstraling van jouw woning.

De juiste promotie

Niet alleen de staat van jouw woning bepaalt hoe snel hij verkocht wordt, de promotie van de woning speelt ook een grote rol. Het is mogelijk om foto’s van jouw woning op Facebook en/of Instagram te plaatsen, maar het echte promoten van jouw woning kan je het beste overlaten aan een ervaren makelaarsbedrijf in Emmen of elders in Nederland. Een makelaar heeft toegang tot verschillende verkoopkanalen, zoals funda, en kan er voor zorgen dat jouw woning een groter publiek bereikt, waardoor de kans op het bereiken van de koper aanzienlijk groter wordt.

]]>
https://droomhuis.eu/2019/05/22/zo-wordt-jouw-woning-het-snelst-verkocht/feed/ 0
ONZE AANBOUWEN https://droomhuis.eu/2019/05/20/onze-aanbouwen/ https://droomhuis.eu/2019/05/20/onze-aanbouwen/#respond Mon, 20 May 2019 07:53:54 +0000 https://droomhuis.eu/?p=1330 Waarom renoveren (onterecht) uitgesteld wordt

De kansen dat je het perfecte huis vindt of bouwt zijn relatief laag. Er zijn altijd kleine ingrepen te voltrekken om te voldoen aan de gewilde picture perfect. Het ideaalbeeld is een aangename gedachte en vaak worden die cosmetische ingrepen en verbouwingen uitgesteld. Waarom is het zo moeilijk om het droomhuis te creëren? Wij geven de redenen mee waarom renoveren onterecht wordt uitgesteld.

Onpraktische ruimtes verbouwen

Ruimtes in huis waar gewerkt wordt zijn een bron van ergernis wanneer deze niet praktisch werden ingericht. Veel woningeigenaren dromen van een ideale kookhub, een plek waar al het keukengereedschap, ingrediënten en keukenapparatuur binnen handbereik ligt. Het is nochtans erg gemakkelijk om de keuken tot een droomkeuken om te toveren. Met een keukenrenovatie, aangepakt door professionelen is dat zelfs mogelijk binnen één dag! Zo bent u die werkruimte slechts één dag kwijt en hoeft u niet lang in het stof te zitten. Want dat is vaak de grootste reden waarom renoveren uitgesteld wordt.

Kostenplaatje

Er heerst als tweede reden vaak een onrealistisch kostenplaatje vast aan een renovatie. De gedachte alleen al aan een verbouwing brengt bij de meeste eigenaren al hoofdpijn mee. Die twijfel of onwetendheid is echter makkelijk weg te halen door offertes op te vragen bij verschillende vakmensen. Zo gaat het balletje automatisch aan het rollen en kan uw droomhuis zich langzaamaan materialiseren.

Blootstelling aan de elementen

Bij een grote verbouwing waarbij muren worden gesloopt en zeker buitenmuren is er een vrees voor de natuurelementen. Sleutelen aan een voorgevel of een raam of deur bijzetten wordt toch gezien als een openstelling van het huis. Bij een woninguitbreiding, aanbouw of woonserre haal je buiten naar binnen. Droom niet langer van het genot van een serre. Stop met het verzamelen van al die leuke ideetjes en zet concrete stappen naar het realiseren van die woonwens. Er bestaan professionele en betrouwbare firma’s in Nederland die u met vakkundig advies bijstaan. Ook met uw vragen over bouwkundige vragen weten zij de antwoorden te formuleren. Ga ervoor!

]]>
https://droomhuis.eu/2019/05/20/onze-aanbouwen/feed/ 0