Wat voor een gebruiker ben jij?

Bij het kopen van een nieuw huis komt veel kijken. Een punt dat vaak later in de verhuizing pas naar voren komt; internet, tv en bellen. Ben je een lichte, medium of zware kijker? Wat dit allemaal inhoud lees je in het artikel.

 

Alles-in-een

Wanneer je een alles-in-1-pakket afsluit bij een provider, bespaar je al veel meer dan wanneer je televisie, internet en bellen los afsluit bij een provider. Nadeel van zulke pakketten is echter wel dat je niet alles zelf kunt kiezen, maar soms aan vaste keuzes gebonden bent. Denk maar aan een vaste internetsnelheid, die je niet kunt upgraden tenzij je het hele pakket upgrade. Dat is een nadeel, maar het scheelt je vaak veel geld per maand als je een alles-in-1-pakket afsluit.

 

Levels

Wat voor een kijker ben jij? Light, basis, standaard, normaal, zwaar, plus? De namen van abonnementen zeggen waarschijnlijk al genoeg. In tv, bellen en internetabonnementen heb je namelijk verschillende levels. Kijk jij vooral naar basiszenders, gebruik je weinig internet en bel je nauwelijks? Dan zou het zonde zijn om voor een zeer uitgebreid abonnement te gaan met een zware internetverbinding. Nergens voor nodig en dus zonde van je geld.

 

Vergelijken!

Tegenwoordig kun je snel een overzicht vinden van de vele verschillende abonnementen bij verschillende providers. Daar hoef je alleen maar je postcode voor in te vullen in de vergelijker. En aan te geven of je internet, televisie of bellen in je abonnement wilt. Klik op ‘check de beste keuze’ en je hebt een overzicht van de goedkoopste abonnementen. Per abonnement krijg je meer informatie over de kosten, internet, televisie, bellen en het contract.

 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search