Direct kokend en koud water uit je kraan

Nooit meer wachten totdat je pan met water eindelijk kookt. Of wachten op de waterkoker totdat je eindelijk een kopje thee kunt zetten. Dit is verleden tijd met de innovaties van tegenwoordig. Met deze  kokendwater kranen heb je met slechts 1 druk en draaibeweging kokend water uit de kraan!

Misschien herken je de kranen wel, want ze komen regelmatig voorbij in programma’s op tv, zoals het bekende Heel Holland Bakt, Kook mee met Max en het klusprogramma House Rules.

De kranen zijn bijna allemaal universeel, dit betekent dat het niet uitmaakt hoe je keuken eruit ziet, hij werkt! Dankzij  4 verschillende kleuren en verschillende vormen en maten is er namelijk altijd wel een kraan die er bij past.  Deze kranen zijn bovendien,  waterbesparend en veilig in gebruik dankzij de safe touch.

De technologie ’Coldstart‘ zorgt ervoor dat wanneer je de kraan openmaakt er koud water uit komt. Vaak wordt de hendel in de middenpositie gebruikt waardoor het water onnodig lauw wordt in de leiding. Dit bespaart veel energie en zorgt ervoor dat je niet onbedoeld warm water gebruikt.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search