Makelaars

Het kiezen van een verkoopmakelaar is een belangrijk proces om je huis te verkopen. Maar op welke wijze kies je een verkoopmakelaar die bij jou past? Om je hierbij te helpen hebben wij een aantal linkpartners voor je samengesteld. Zo kun je gemakkelijk een makelaar selecteren die betrouwbaar en zorgvuldig is.

Klik hier!

 

Interieur

Wil jij graag je woonkamer opnieuw inrichten maar heb je geen zin om uren aan je design meubels te lopen trekken en duwen? Probeer dan eerst eens een online programma voor het inrichten van je woonkamer. Er zijn verschillende online programma’s beschikbaar waar je geheel gratis en heel snel je eigen woonkamer plattegrond tekent.

Klik hier!

 

Hypotheek

Een huis kopen is een belangrijke keuze. Met een hypotheek ga je een lening aan voor zo’n 30 jaar. Zo’n besluit neem je niet even. Je kunt een hypotheek samen met een adviseur regelen. Maar als je je erin verdiept, kun je het ook zelf. Hier zijn een aantal links die je kunnen helpen met betrekking tot een hypotheek.

Klik hier!

Verhuisbedrijven

Bij een verhuizing komt veel sjouwerk kijken. Het laden en lossen van de verhuiswagen is het werk van een professionele verhuizer. Daarnaast kun je deze vakman ook inhuren voor inpakwerk en bijvoorbeeld voor het monteren en demonteren van meubels. De kosten van een verhuizing hangen af van meerdere factoren. Hieronder lees je waar de kosten van een verhuisbedrijf zoal van afhangen en krijg je alle informatie die je nodig.

Klik hier!

 

Dakkapel

De zolder: een grote, maar beperkte ruimte. Veel huiseigenaren gebruiken de zolder als opslagruimte. U kunt echter op een eenvoudige manier extra ruimte creëren, wat een meerwaarde biedt voor uw zolder, maar ook voor uw huis. Kies een dakkapel! Nog steeds niet overtuigd? Misschien kunnen de voordelen van een dakkapel u overhalen.

Klik hier!

 

Zonwering

De zomers in Nederland kunnen binnen een dag veranderen. In kantoorruimtes valt benauwdheid en thuis schijnt de zon in je ogen. Een goede zonwering biedt schaduw en verkoeling, verduistering, veiligheid en het bespaart kosten. Geinterreseerd in een zonwering? Bekijk dan onze linkpartners.

Klik hier!

 

Sloten

Steeds meer bedrijven ontwikkelen een nieuw slot. In plaats van een grote onhandige sleutelbos mee te moeten nemen, heeft iemand een mooie moderne oplossing bedacht om te sleutels voor eens en altijd thuis te laten. Benieuwd naar deze sloten? Bekijk dan onze linkpartners

Klik hier!

 

Alarmsystemen

Het belangrijkste van een alarmsysteem is dat het je rust kan brengen. Vooral als je een gezin hebt en je niet zelf thuis bent. U weet dan dat uw partner en eventuele kinderen veilig thuis zijn. Je kunt ook goed slapen omdat je iets hebt wat voor je oplet. Hetzelfde voor als je op vakantie gaat. Interesse in een alarmsysteem? Bekijk onze linkpartners.

Klik hier!

 

Beveiligingscamera

Met een beveiligingscamera beschermt u uw eigendommen. U houdt toezicht op de woning, het terrein of het bedrijfspand. Een beveiligingscamera online kopen vraagt best wat voorbereiding. Kies voor kwaliteit en zekerheid, bekijk onze linkpartners.

Klik hier!

 

Gazon

Het gazononderhoud is de meest langdurende klusjes van alle werkzaamheden in uw tuin. Wie met trots zijn gazon aan buren, vrienden en familie wil laten zien zal wekelijks zijn gazon moeten onderhouden. Voordat u begint met het uitvoeren van gazononderhoud is het belangrijk om wat kennis van het gazon op te doen. Meer informatie? Bekijk dan onze partners.

Klik hier!

 

Vijver

Je vijver schoonmaken is iets wat je moet doen. Algen komen sneller terug wanneer er meer van groeien. De gezondheid van de vissen gaat achteruit en het water wordt troebel. Meer informatie over vijvers? Bekijk dan onze partners.

Klik hier!

 

Terrasoverkapping

Wanneer je zelf een veranda besluit te bouwen is het goed om vooraf een bouwtekening of voorbeeld op te zoeken. Er zijn verschillende websites waarop je bouwtekeningen gratis kunt downloaden. Bekijk onze linkpartners.

Klik hier!

 

Tuinhuisje

Twijfel jij ook al over een tuinhuisje? Je zult versteld staan hoe de tuinhuisjes er tegenwoordig uit kunnen zien. Zitruimte naast een slaapgedeelte, luxe buitenkeuken. Dit is allemaal mogelijk in uw eigen tuin. Sommige noemen ze ‘mini-villa’s’. Geïnteresseerd geraakt? Bekijk onze linkpartners.

Klik hier!

 

Tuin

De mensen die over een tuin beschikken weten dat het veel werk kan zijn. Planten gaan dood, tegels vergroenen en de tuin verzakt. Het is sterk aan te raden om je tuin eens in de zoveel jaar grondig te renoveren. Denk bijvoorbeeld aan het aanplanten van nieuwe struiken en bomen in de tuin, het snoeien van bestaande bomen en struiken, enzovoorts. Bekijk dan onze linkpartners.

Klik hier!

 

WTW Onderhoud

Met een WTW installatie heb je altijd frisse, schone lucht in huis. Immers de lucht van buiten wordt naar binnen gehaald en de lucht van binnen wordt naar buiten geblazen. Er is dus een constante aanvoer van frisse buitenlucht en een constante afvoer van binnenlucht. Interesse in een nieuwe wtw? Bekijk onze linkpartners.

Klik hier!

 

CV onderhoud

Het vervangen van een CV ketel verloopt altijd volgens een vast stappenplan. De loodgieter houdt deze stappen aan om tijdens en na de installatie de veiligheid te kunnen garanderen. Geinteresseerd? Bekijk dan onze linkpartners.

Klik hier!

 

Kranten & Magazines

Kan jij soms ook niet wachten tot de volgende magazine uitkomt? Neem een abonnement op je favoriete blad. Dagelijks of wekelijks kranten of magazines binnenkrijgen?  Bekijk dan onze linkpartners.

Klik hier!

Internet, tv en bellen

Wat voor kijker ben jij? Light of basis, standaard of normaal, zwaar of plus? De namen van abonnementen zeggen waarschijnlijk al genoeg. In tv, bellen en internetabonnementen heb je namelijk verschillende niveau’s. Kijk jij vooral naar basiszenders, gebruik je weinig internet en bel je nauwelijks? Bekijk onze linkpartners voor meer informatie omtrend internet, tv en bellen.

Klik hier!

 

Gas & licht

De energierekening van een gemiddeld huishouden van vier personen, zal volgend jaar gemiddeld 186 euro hoger zijn. Ongeveer 60 procent van de energierekening zal bestaan uit kosten voor netwerkbeheer, belastingen en btw. Daar hebben we geen invloed op. Overstappen bespaard  honderden euro’s. Nieuwe klanten worden  beloond door energieleveranciers. Meer informatie? Bekijk dan onze linkpartners.

Klik hier!

 

Badkamer

Bij de keuze van je badkamer begint het met de indeling van je ruimte en wat je minimale wensen zijn. Kies je  voor een enkele douche, of als je de ruimte hebt, voor een douche waar je met z’n tweeën of drieën. naast elkaar staat? Handig voor ’s ochtends als er meer mensen tegelijk vertrekken. Ook een ligbad is iets om over na te denken, want zelfs in kleinere ruimtes past een bad, bijvoorbeeld in een hoek. Geinteresseerd? Bekijk onze linkpartners.

Klik hier!

 

Beeld & geluid

Televisie kijken doen we allemaal.  Het is een gewoonte, we worden wakker met de tv en we gaan ermee naar bed. Hoewel het normaal lijkt, moet het idee van een goede tv-kast en alles eromheen niet worden onderschat. Ga je een nieuwe televisie kopen? Bekijk dan onze linkpartners.

Klik hier!

 

Witgoed

Draai een was alleen als de trommel vol zit. Programmeer het wasprogramma af op de hoeveelheid die gewassen moet worden. Een hoop wasmachines hebben  een spaarstand voor kleinere wasbeurten. Ook heb je wasmachines met een half water knop. Deze knop regelt dat de wasmachine over het wasprogramma maar de helft van het water gebruikt.  Meer tips zoals dit? Bekijk dan onze linkpartners.

Klik hier!

 

Keuken

Maaltijden bereiden wordt nog leuker als dat in een mooie en functionele keuken gebeurt.  Keukens die niet alleen mooi zijn om naar te kijken, maar waarbij ook onze manier van leven en het gebruik van de keuken centraal staan. Of je nu zo veel mogelijk of zo weinig mogelijk  meters kwijt moet of een grote keuken- en ontmoetingsruimte voor het hele gezin wilt realiseren.

Klik hier!

 

Meubelen

Ontspannen na een drukke werkdag lukt perfect in een modern interieur. De strakke vormen en simpele lijnen van zowel de meubels als de muren en vloeren brengen je volledig tot rust en zorgen voor een ontspannen sfeer. Toe aan nieuwe meubels? Bekijk onze linkpartners.

Klik hier!

 

Muurdecoratie

In plaats van een leuk behangetje of verf kun je de muur ook op een andere manier pimpen. Zoals met een posters of schilderijen. Nu zijn deze grote posters misschien lastiger te plaatsen zijn in je interieur, zijn ze wel super gaaf. Mocht je jezelf nu afvragen hoe je dit dan in je interieur moet plaatsen, wij kunnen je daarbij helpen. Bekijk onze linkpartners voor meer informatie.

Klik hier!

 

Schilderen

Wilt u op een originele, leuke manier een ruimte schilderen? Je kan ervoor kiezen om het plafond een leuk kleurtje te geven in plaats van de muren. Het kan ook een speels effect geven om de helft van een muur een kleur te geven. Wanneer u samen met kleine kinderen in huis woont kan het erg aan te raden zijn om een verf uit te kiezen die afneembaar is met water. Meer tips zoals deze? Bekijk onze linkpartners.

Klik hier! 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search