Zelf je tuin verbouwen of het laten doen?

De mensen die over een tuin beschikken weten dat het soms erg veel werk kan zijn. Planten gaan dood, tegels vergroenen en de tuin zakt. Het is sterk aan te raden om je tuin eens in de zoveel jaar grondig te renoveren. Denk bijvoorbeeld aan het aanplanten van nieuwe struiken en bomen in de tuin, het snoeien van bestaande bomen en struiken, enzovoorts.

Ook kun je nieuwe elementen aan de inrichting je tuin kiezen. Zo zou je voor een mooie veranda, een tuinhuisje of bijvoorbeeld een vlonder kunnen kiezen! Een renovatie van je tuin kun je zelf uitvoeren maar ook laten doen door een hoveniersbedrijf bij je in de buurt. Zeker wanneer je groene vingers hebt kan het voordelig en erg leuk zijn om de tuin zelf te renoveren. Net als bij aannemers moet je ook je tuinontwerper  kiezen met zorg. Je kunt het beste afgaan op recensies of ervaringen van vrienden, collega’s en familie. Stel je vraag op Facebook en sta versteld hoe snel je reactie krijgt.

Al met al kan er veel misgaan met je tuinontwerp. Zorg dus vooral dat je veel tuinen gaat bekijken en advies vraagt aan je vrienden, kennissen en familie.Als je voldoende bent voorbereid en al op zoek naar een professionele hovenier.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search