Tuinhuisjes in 2018

 

Twijfel jij ook al over een tuinhuisje? Je zult versteld staan hoe de tuinhuisjes er tegenwoordig uit kunnen zien. Zitruimte naast een slaapgedeelte, luxe buitenkeuken. Dit is allemaal mogelijk in uw eigen tuin. Sommige noemen ze ‘mini-villa’s’.

Hoewel de technologie in tuinhuisjes snel gaat, is er nog steeds een grote vraag naar luxe. Langdurig genieten van het buitenleven betekent dat er steeds meer gekeken wordt naar comfort. Zorgen voor warmte en deze vasthouden is hier onderdeel van. Met terrasheaters, haarden en glazen schuifpuien kan hierin worden voorzien. Ook belangrijk is alles op het gebied van elektronica. Tv-aansluitingen, WiFi versterkers en speakers zijn bijna net zo vanzelfsprekend als een fijne tuinset met kussens.

Heel vaak is een overkapping of tuinhuis aan de achterzijde van de tuin geplaatst. Dan is het erg vervelend de heletijd op een neer naar de woning te moeten lopen voor de hapjes en drankjes. De buitenkeuken sluit perfect aan bij deze behoefte. Deze kan heel basic zijn met een langwerpige steen met grillplaten erop.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search