Waarom zonwering?

De zomers in Nederland kunnen binnen een dag omslaan. In kantoorruimtes valt benauwdheid en thuis schijnt de zon in je ogen. Een goede zonwering biedt schaduw en verkoeling, verduistering, veiligheid en het bespaart kosten.

 

Schaduw en verkoeling

Zonneschijn is heerlijk, maar soms heeft u behoefte aan schaduw en verkoeling. Bijvoorbeeld om de zon-inval in uw woning of pand tegen te gaan, zodat u beter televisie kunt kijken of beterkan werken. Of om de binnentemperatuur beter te beheersen.

Verduistering

Als schaduw niet genoeg is, bijvoorbeeld als u in de nacht heeft gewerkt en overdag wilt slapen, kunt u op zoek zijn naar totale verduistering van uw slaapkamer. Bij bedrijven kan verduistering wenselijk zijn in een presentatieruimte.

Veiligheid en zekerheid

Niet iedereen blijft van andermans spullen af. Alarmsystemen, cameratoezicht en zelfs surveillance zijn niet altijd genoeg tegen een snelkraak. Zonwering kan vaak mooi gecombineerd worden met andere beveiligingsmaatregelen. Verder kan zonwering fijn zijn om inkijk tegen te gaan, of juist doorkijk mogelijk te houden en toch tegen inbraak te beveiligen! En wat dacht u van het weren van hinderlijke insecten?

Kostenbesparing

Zonwering helpt mee om het binnenklimaat beter te reguleren. Daarmee bespaart u op de energiekosten. Niet allen beter voor het milieu, ook voor uw portemonnee. Heeft u het warm? Doe dan de zonwering dicht. Andersom ook zo.

 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search